Folytatódik az Ízes élet - Ezúttal a TV2-n lesz látható műsor

Forrás: RTL Klub -
Ízes élet Pataky Péter gasztronómia Mautner Zsófi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Három év után került le az RTL Klub képernyőjéről az Ízes élet, hamarosan a TV2-n indul újra a főzőműsor. Mautner Zsófi műsora három évig volt az RTL Klub képernyőjén, 2016-ban azonban már nem láthattak új részeket a nézők. Az Ízes élet közösségi oldalán tette közzé a hírt, hogy hamarosan új házigazdával tér vissza a TV2-n.

"Sokan vártátok már a bejelentést, így most hivatalosan is szeretnénk beszámolni róla, hogy kedvenc főzőműsorotok, az Ízes élet hamarosan visszatér, méghozzá nem is olyan sokára! Várhatóan
márciustól találkozhattok velünk ismét a képernyőn, a TV2 reggeli idősávjában,
műsorunk házigazdája pedig Pataky Péter lesz" - áll a bejegyzésben.

Forrás: RTL Klub

Mautner Zsófi közel 700 adásban szerepelt, az utolsó szakaszban Pataky Péterrel váltásban - az Origónak adott interjújában hosszabban mesélt arról, hogy miért nem folytatja a műsort és milyen tervei vannak a továbbiakban.

Pintér Mariannon van mit néznihttp://www.life.hu/sztarok/20160206-pinter-mariann-az-eden-hotel-szereploje-hatalmas-dekoltazsat-fotozta.htmlAz Éden hotel legutóbbi szériájának egyik legmutatósabb szereplője kétségkívül Pintér Mariann. A dúskeblű szépség azóta sem rejti véka, vagyis zárt ruha alá bájait, a legutóbbi fotója pedig igazán vérforralóra sikeredett. TV + SztárokOrigoA tehetségkutatósok tarolnak A Dal harmadik elődöntőjében?http://www.life.hu/sztarok/20160206-a-dal-harmadik-elodontojeben-singh-viki-gajer-balint-nika-toth-andi-horanyi-juli.htmlMa este rendezik az Eurovíziós Dalfesztivál magyar versenyének harmadik elődöntőjét: a Duna és a Duna World csatornán élőben látható A Dal című showból hatan jutnak tovább a középdöntőbe. A mai extra produkció ByeAlex fellépése lesz.TV + SztárokOrigoÍgy báloznak a Gáspár lányokhttp://www.life.hu/sztarok/20160206-gaspar-virag-es-gaspar-evelin-farsangi-balba-mentek.htmlFarsangi bálban volt a Gáspár család, legalábbis annak nőtagjai. Az eseményről Evelin, Virág és Bea is posztolt képeket a közösségi oldalára. TV + SztárokOrigoCsokoládélány lett Tolvai Renihttp://www.life.hu/sztarok/20160205-tolvai-reni-enekesnot-iszappal-kentek-ossze-mert-iszappakolast-kapott.htmlAz énekesnőnek, egy különleges kozmetikai beavatkozásnak köszönhetően, furcsa élményben volt része. TV + Sztárok--George Clooney szerint nem helyes ötvenen felüli nővel randiznihttp://www.life.hu/sztarok/20160205-george-clooney-ellen-degeneres-musoraban-elarulta-hogy-nem-helyes-otven-feletti-novel-osszejonni.htmlA sármos színészről sok titokra derült fény Ellen DeGeneres talkshow-jában, a többi között az is, hogy még nem randizott ötvenen felüli nővel. TV + Sztárok--Rékasi Károlyra ismét műtét várhttp://www.life.hu/sztarok/20160205-rekasi-karoly-szineszre-balesete-utan-ismet-mutet-var.htmlA József Attila színház közleményben adta hírül, hogy levették a repertoárról a darabot, amiben Rékasi Károly játszott, mert a színésznek újabb műtétre lesz szüksége. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.