Gyerekkoruk óta barátnők Singh Viki és Veres Mónika Nika. A lányok Operaház Gyermekkórusának sulijában, az Erkelben ismerkedtek meg egymással. MIndketten szerepeltek már tehetségkutatóban, most pedig A Dalban riválisokként állnak színpadra. Állítják: ez nem nyomja rá a bélyegét a barátságukra, sőt, szurkolnak egymásnak. 

"Osztálytársak voltunk Moncsival. Később mi elköltöztünk Szentendrére, de aztán újból találkoztunk a Kőbányai Zenestúdióban. Rengeteg közös program, zenekar köt össze minket egymással. Ő az egyetlen olyan ember az éle­temben, akit láttam felnőni, és ma is mellettem van. 22 éve ismerem, ré­gebben, mint a saját testvéreimet! Ez karmikus barátság, összefonódott az életünk. A mi szakmánk a rivalizálásról szól, de ez bennünk nincs meg. Mindig tátott szájjal hallgatom, mennyire jól énekel. Szerencsénk van egymással! Most, hogy egyszerre indulunk A Dalban, kértük, hogy közös öltözőnk lehessen. Drukkolunk egymásnak, ebbe a barátságba ez fér bele. Ha remegő lábbal mész fel a színpadra, olyankor jó tudni, hogy ott van valaki, aki vár rád, szorít neked, megnyugtat" - mesélte a Borsnak Viki. 

Forrás: Fb

"A Dal az első, ahol egyszerre indulunk. Valóban ritka kincs a szakmánkban az ilyen őszinte barátság. Tudom, hogy ő is szorít értem. Emlékszem, amikor megmutatta a versenydalát, elsírtam magam, annyira tetszett. Ha közösen lépünk fel, az nagyon veszélyes. Csak egymásra nézünk, és már röhögünk is, aztán nem bírjuk abbahagyni!" - tette hozzá Nika. 

 

Forrás: tv2