Nika megmutatta kabaláját - Ez hoz szerencsét az énekesnőnek

A Dal 2016 Nika Veres Mónika A Dal
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Veres Mónika, vagy ahogy sokan ismerik, Nika A Dal elődöntőjébe is magával vitte az édesanyjától kapott kabaláját. Megmutatta a Life.hu riporterének, és elmesélte a kis szobor történetét is.

Az internet népe találgat: Ki az anyuka a képen?http://www.life.hu/news/20160207-harom-no-szelfijen-ki-az-anyuka.htmlMár meg is van az év eddigi egyik legnagyobb találós kérdése: Ki lehet az anyuka a képen? NewsOrigoTóth Andi a rosszulléte után nyilatkozotthttp://www.life.hu/sztarok/20160207-toth-andi-a-dal-elodontojeben-interju.htmlTóth Andi, a legutóbbi X-Faktor nyertese rosszullett A Dal elődöntőjén. A fiatal énekesnő elárulta, jobban izgult most, mint a tehetségkutatóban. A Life.hu riportere beszélgetett vele.TV + SztárokOrigoZséda véleménye A Dal 18 továbbjutójárólhttp://www.life.hu/sztarok/20160207-zseda-velemenye-a-dal-18-tovabbjutojarol.htmlA Life.hu riportere Zsédát kérdezte A Dal elődöntőjének harmadik fordulója után a versenyzőkről. Zséda elárulta, mennyire volt neki nehéz a döntés, és a zsűri kulisszatitkai is szóba kerültek.TV + SztárokOrigoJózan László Nyári Dia melleit vette célbahttp://www.life.hu/sztarok/20160206-jozan-laszlo-szinesz-nyari-diana-szineszno-melleit-vette-celba.htmlA Barátok közt két sztárja az RTL Klub székházából jelentkeztek péntek este, ahol a jelek szerint remekül érezték magukat egymás társaságában. TV + SztárokVisszaéltek Babos Tímea teniszezőnő személyazonosságával egy társkeresőnhttp://www.life.hu/sztarok/20160206-babos-timea-teniszezono-szemelyazonossagaval-visszaeltek-tinderen.htmlValaki a háromszoros Grand Slam-győztes teniszező nevében pasizik a Tinder nevű alkalmazáson. TV + SztárokAFPNemsokára indul az új ValóVilág - Már lehet jelentkeznihttp://www.life.hu/sztarok/20160206-indul-a-valovilag-powered-by-big-brother-mar-castingolnak.htmlA ValóVilág ezúttal a Big Brother alapjain indul újra az RTL Klubon. A valóságshow-ba a mai naptól lehet jelentkezni.TV + SztárokRTLKLUB

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.