Holnap búcsúztatják a 37 évesen elhunyt magyar színésznőt, Topor Ritát

Forrás: Stúdió K Színház -
Stúdió K Színház színésznő Topor Rita meghalt búcsúztatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két gyermeket hagyott maga után a Stúdió K Színház művésze.

A Stúdió K Színház Facebook oldalán közölte, hogy meghalt társulatuk fiatal tagja, Topor Rita.

Forrás: Stúdió K Színház

"Egy anya a gyerekeit hagyja élete tanújául a világra, ha el kell búcsúznia. Aki nem csak anya, hanem színpadi szerepeinek szülője is, mint Topor Rota, emlékül hagyja a Stúdió K Színház társulatának és közönségének azokat az erős és tiszta tekintetű alakokat is, melyeket saját testéből, gondolataiból, érzéseiből, fiatal életének élményeiből, néha keserveiből, gyúrt össze és hozott világra. Garcia Márquez, Forgách András, Samuel Beckett, Zalán Tibor, Balla Zsófia, Békés Pál darabjainak hősei és esendő asszonyai most már örökre az ő vonásait hordozzák" - olvasható a színház közösségi oldalán.

A bejegyzés szerint a búcsúztatásra 2016. február 12-én, délután 1 órakor kerül sor a maglódi köztemetőben.

Könnyekben tört ki Céline Dion férje megemlékezésénhttp://www.life.hu/news/20160204-celine-dion-enekesno-elsirta-magat-elhunyt-ferje-rene-angelil-megemlekezesen-las-vegasban.htmlElsírta magát az énekesnő férje, René Angélil megemlékezésén a Las Vegas-i Ceasar Palace Colosseumban. News--Ma lenne 94 éves Göncz Árpádhttp://www.life.hu/news/20160210-goncz-arpad-egykori-koztarsasagi-elnoke-februar-10-en-unnepelne-94-szuletesnapjat.htmlMagyarország egykori köztársasági elnöke február 10-én ünnepelné születésnapját. News--Váratlanul elhunyt Kőrösi Zoltán íróhttp://www.life.hu/news/20160205-meghalt-korosi-zoltan-iro-forgatokonyviro-szerkeszto-dramaturg.htmlAz Origo információi szerint infarktus okozta a halálát Kőrösi Zoltánnak. 54 éves volt. NewsOrigo4 dolog, amit tudnod kell az idei Super Bowlrólhttp://www.life.hu/news/20160208-4-dolog-amit-tudnod-kell-az-igai-super-bowl-rol.htmlAz NFL döntője az év egyik legfontosabb sporteseményévé nőtte ki magát az elmúlt évek alatt, amelyet több mint 110 millió néző követ nyomon minden évben. A 2016-os fő amerikaifutball-bajnokságra, a Super Bowlra idén 2016. február 7-én került sor – íme 4 tény, amelyet illik tudnod, ha szóba kerül a mérkőzés. News--Adele nem egyezett bele, hogy Donald Trump felhasználja a zenéjéthttp://www.life.hu/news/20160203-adele-enekesno-nem-adta-engedelyet-donald-trumpnak-hogy-politikai-celokra-hasznalja-fel-zenejet.htmlA milliárdos üzletember mindezidáig engedély nélkül használta fel a brit énekesnő slágereit választási kampányai alatt. Adele menedzsmentje nemrég közölte az elnökjelölttel: hozzájárulás híján jobb, ha felhagy szokásával. NewsAFPBudapest hajnali fényben: a magyar fővárost csodálja a fél világhttp://www.life.hu/news/20160206-budapest-hajnali-fenyben-a-magyar-fovarost-csodalja-a-fel-vilag-mervai-mark-fotosorozataban.htmlHála Mervai Márk nem mindennapi fotóinak Budapestről, most mi is felfedezhettük a magyar főváros eddig még sosem látott arcát. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.