A 23 éves Michael Sykes egy konyhakéssel ölte meg a nőt és a két kisgyereket. Egy harmadik kislány életveszélyes sérülésekkel kórházban van. Szombaton négy napos hajtóvadászat után elkapták a hatóságok. 

Sykes barátnője, a 26 éves Rebecca Cutler, a másfél éves Ziana és a négy hónapos Maiyah a helyszínen meghalt. A nő harmadik lánya, a kétéves Miracle intenzív osztályon fekszik, állapota az orvosok szerint stabil. A négy hónapos Maiyah Sykes és Cutler közös gyereke volt. Nem sokkal a gyilkosság előtt a férfi egy közeli boltban üdítőt és édességet vásárolt. A bolt eladója szerint idegesnek tűnt, remegett a keze és folyton hátranézett. 

IllusztrációForrás: Thinkstock

A helyi rendőrség egyik vezetője arról számolt be, hogy Sykes és Cutler között korábban nem volt családon belüli erőszak, de a férfi egy nappal korábban elvette a nő telefonját, mert azzal vádolta, hogy egy másik férfit hívogat. A gyilkosságból senki sem látott vagy hallott semmit, ám a biztonsági kamerák tanúsága szerint a férfi szerda reggel, nem sokkal 9 óra előtt lépett be a nő szobájába, majd négy perccel később távozott. Áldozataira a takarító talált rá. A nő testén több mint negyven késszúrás volt,Sykes a gyerekeket is többször megszúrta.