Helló megújult Instagram, már nagyon vártunk!

Forrás: Thinkstock -
újítás Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyik kedvenc applikációnk, az Instagram hiába a folyton megújuló Facebook tulajdona, nem sok hír született még arról, hogy bármilyen újdonsággal előrukkolnának, de ennek most vége!

A Facebook készít neked egy személyre szabott videót, ahogy tette ezt legutóbb a "Barátság napja" alkalmából, vagy épp megkönnyíti a szakítást és segít, ha nem vagy kíváncsi az exedre.

Az Insagram nem az újdonságokról híres, a napokban azonban bejelentették, hogy egy újabb funkcióval bővülnek. A legfrissebb újítás pedig minden eddiginél hasznosabb!

A héten már letölthető a frissített változat (A kép illusztráció)

Forrás: Thinkstock

Eddig ha több profilod volt, mindig ki-be kellett csekkolnod egyikből a másikba. Ez sokszor túlságosan időigényes, mostantól viszont időt spórolhatsz, mert végre egy felhasználó több fiókot (maximum ötöt) is kezelhet pillanatok alatt, ráadásul a frissítés kompatibilis iOS-ra és Androidra is, és a héten már letölthető - jelentette be az Instagram.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.