D. Tóth Kriszta  internetes beszélgetős műsorában vallotta be Kulka Jánosnak, hogy akárhányszor akarta, nem hívhatta be köztévés műsorába. Később Balázs és most Gálvölgyi János is elmondta véleményét a vélt feketelistáról.

Háromszor, vagy négyszer próbálta behívni köztévés beszélgetős műsorába D. Tóth Kriszta Kulka Jánost, ám egyszer sem sikerült. Ugyan írásba senki nem adta neki, hogy nem láthatja vendégül a neves színészt. 

Fotó: Faluhelyi Fanni/Life.hu

Sebestyén Balázs a Class FM Morning Show-jában bírálta az MTVA-t. Szerinte ő biztosan ott van azon a bizonyos listán, hiszen folyamatosan kemény kritikával illeti a köztévét. Hozzátette, hogy mindenki addig örüljön, amíg a neve abban a felsorolásban van. 

Forrás: RTL Klub

“Ha beszóltál nekik, biztosan tiltólistás vagy, ha meleg vagy, valószínű, hogy tiltólistás vagy, ha liberális vagy, valószínű, hogy tiltólistás vagy, ha meleg liberális vagy, egészen biztosan tiltólistás vagy. Én remélem ott vagyok!”

A köztévé akkor közleményt adott ki, amelyben leírták, hogy semmiféle lista nincs náluk.

 

A közmédiánál nem létezik semmilyen tiltólista, így azon Kulka János (és más) sem szerepelhet.”  

 

A Blikk megkérdezte néhány sztár véleményét a dologról. Pataki Ági filmproducer nem kívánt nyilatkozni, ám Gálvölgyi János megosztotta a lappal a véleményét.

Fotó: Bielik István - Origo

"A közmédia számára nemkívánatos személyek listája régen és ma is az agyakban és a nyelvekben létezik. Legépelt listáról nem tudok. Csak azt tudom, hogy a közelmúltban több kolleginám és kollégám is javasolta, hogy vendégként engem is hívjanak meg a köztévé bizonyos műsoraiba, de erre nemleges választ kaptak" – árulta el a színész, és hozzátette.  Én ennyit tudok, illetve ennél többet is tudok, de ennyit vállalok. Senkit sem akarok kellemetlen helyzetbe hozni" – mondta Gálvölgyi a lapnak.