A túlélőknek ingyen volt az Eagles of Death Metal-koncert

Forrás: AFP/saget 1/Joel Saget -
Párizs koncert Eagles Of Death Metal
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Három hónappal a 89 rajongó halálával végződött párizsi tragédia után az amerikai zenekar visszatért, és folytatják a novemberben félbemaradt turnét. 

Az Eagles Of Death Metal ráadásul az összes túlélőt meghívta, akik közül

sokan el is mentek az Olympia színházban tartott koncertre.

"A zene győzedelmeskedett, a terrorizmus pedig alulmaradt" - mondta Patrick Moore, a bataclani lövöldözés egyik túlélője a kedd esti koncert után.

Jesse Hughes az Eagles of Death Metal frontembere csókot küld a rajongóknak az Olympia színházban tartott fellépés előtt Forrás: AFP/saget 1/Joel Saget

"Bonsoir, Párizs, készen állunk erre!” - kiáltotta Jesse Hughes, a banda frontembere, aki hozzátette, hogy örömmel és jókedvvel harcolnak a terror ellen.

A hangulat állítólag euforikus volt, a közönség a dalok között sem hagyta abba az éneklést, és a zenekar is mindent beleadott, valamint 89 másodperc néma csenddel emlékeztek meg a novemberi mészárlás áldozatairól - számolt be a DigitalSpy.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.