Geszti Péter: "Volt, hogy elvitt magával a siker anyagi része"

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
személyiség siker pénz torzulás Geszti Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sokoldalú sztár arról vallott, milyen hatással volt rá, amikor a 90-es években a siker a fejébe szállt.

Geszti Péternél is volt olyan időszak, amikor át kellett gondolnia, mi a fontos az életben - írja a hot!.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

„A 90-es évek második felében volt olyan, hogy elvitt magával a siker anyagi része, és azt gondoltam, hogy sok minden belefér. Láttam, hogy milyen komoly személyiségtorzító hatása van, amikor elszabadul az anyagiak hajszolása. És nem szerettem volna ilyenné lenni – ez fontos volt" – emlékezett vissza Péter.

"A húsnak igenis van felvevőpiaca" - Bochkor megdöbbentő kijelentésére reagáltak a sztárokhttp://www.life.hu/sztarok/20160218-bochkor-gabor-a-music-fm-onindito-musorvezetoje-megdobbento-kijelentesere-reagaltak-a-sztarok.htmlMolnár Anikó, Soma és Kökény Attila is a kerekded nők pártján állnak, és nem értenek egyet a szókimondó rádiós véleményével. TV + SztárokBiztos nem találnád ki, mi Sarka Kata kedvenc étele!http://www.life.hu/sztarok/20160218-sarka-kata-imadja-a-remegos-zseles-kocsonyat.htmlA műsorvezető elárulta, hogy melyik az a nem hétköznapi fogás, amitől összefut a nyál a szájában! TV + Sztárok--Görbe Nóra még nem lélegezhet föl! Behajtók zaklatják a sztárthttp://www.life.hu/sztarok/20160218-behajtok-zaklatjak-telefonon-gorbe-norat.htmlA Linda-filmek egykori sztárját telefonon zaklatják a behajtók. SMS-ben szerettek volna hozzájutni a színésznő személyes adataihoz. TV + Sztárok--Rékasi Károly a kórházi ágyról üzent: „Hétfőtől ismét munkába állhatok"http://www.life.hu/sztarok/20160217-rekasi-karoly-az-rtl-klub-baratok-kozt-sztarja-a-korhazi-agyrol-uzent-es-hamarosan-ujra-munkaba.htmlA Barátok közt sztárja közösségi oldalán üzente meg, hogy műtétje után jobban van, és hamarosan ismét a színpadon állhat. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoVéletlenül ejtette ki A Dalból a zsűri Agárdi Szilvit?http://www.life.hu/sztarok/20160217-a-dal-cimu-versenybol-csak-veletlenul-esett-ki-agardi-szilvi.htmlA magyar eurovíziós verseny egyik zsűritagja fogalmazott félreérthetően Szilvi kieséséről. TV + SztárokOrigoElhagyja az országot Kiss Ramóna?http://www.life.hu/sztarok/20160217-kiss-ramona-elhagyja-az-orszagot-masfel-honapra-hogy-angolul-tanuljon.htmlA színésznő állítólag egy időre elbúcsúzik a Barátok közttől és a színháztól is, hogy a tanulásra koncentráljon. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.