Biztos nem találnád ki, mi Sarka Kata kedvenc étele!

Forrás: Facebook/Sarka Kata -
Sarka Kata kedvenc étel kocsonya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető elárulta, hogy melyik az a nem hétköznapi fogás, amitől összefut a nyál a szájában!

Sarka Kata imádja a kocsonyát, ami meglehetősen megosztó étel. A tapasztalatok szerint kevesen vannak oda a remegős, zselés ételért, de a műsorvezető nagyon szereti.

Forrás: Facebook/Sarka Kata

Kata elárulta, hogy minél több olyan dolog van benne, amihez mások hozzá sem nyúlnának, számára annál ínycsiklandozóbb! Hajdú Péter feleségének egy különleges kocsonya megkóstolására is volt lehetősége. A Szabó Csaba mesterszakács által elkészített étel mássága abban rejlik, hogy langyosan kerül a vendégek elé, ami a kocsonyák esetében igen szokatlan.

Kata az Aktív stábjának arról is beszélt, hogy melyik ételt nem fogyasztaná el szívesen. A pacalt semmi pénzért nem enné meg. Kata még gyermekkorában kóstolta meg ezt fogást, de nagyon rossz emlékei vannak az élményről.

Stohl András életveszélyes kalandra vágyikhttp://www.life.hu/sztarok/20160218-stohl-andras-szinesz-eletveszelyes-kalandra-vagyik-es-kafferbivalyra-vadaszna.htmlA színész bevallotta, élete legnagyobb álma, hogy kafferbivalyt lőjön, és szembenézzen egy állattal, ami meg tudná ölni. TV + Sztárok--Görbe Nóra még nem lélegezhet föl! Behajtók zaklatják a sztárthttp://www.life.hu/sztarok/20160218-behajtok-zaklatjak-telefonon-gorbe-norat.htmlA Linda-filmek egykori sztárját telefonon zaklatják a behajtók. SMS-ben szerettek volna hozzájutni a színésznő személyes adataihoz. TV + Sztárok--Gesztesi Károly: "Olyan életet élhetek, amilyet akarok"http://www.life.hu/sztarok/20160218-gesztesi-karoly-hazatert-izraelbol-es-azonnal-interjut-adott-terveirol.htmlGesztesi Károly tele tervekkel érkezett haza Izraelből. Elképzeléseiről és vágyairól örömmel nyilatkozott.TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huBörtönbe kerülhet kedvesével Vanessa Hudgenshttp://www.life.hu/sztarok/20160217-vanessa-hudgens-megszegte-a-torvenyt-borton-jarhat-azert-mert-kobe-vestek-a-szerelmuket.htmlA színésznő és párja kicsit túlzásba vitték a romantikázást, mellyel kiverték a biztosítékot a hatóság embereinél. Akár hat hónap börtönt is kaphatnak a tettükért. TV + Sztárok--Világsztár lesz Vilmos herceg első nagy szerelméből, Rose Farquhar-ból?http://www.life.hu/sztarok/20160217-vilmos-herceg-elso-nagy-szerelme-rose-farguhar-a-the-voice-versenyzoje-lesz.htmlA brit herceg első nagy szerelmeként emlegetett Rose Farquhar is indult a brit The Voice tehetségkutató műsorában. TV + Sztárok--BulvarRap: "Bochkor Gábor, mocskol bárhol"http://www.life.hu/sztarok/20160217-bochkor-gabor-felhaborodas-nyilatkozat-ime-a-het-legfelkapottabb-sztarhirei-video.htmlA Life.hu rappere, Hegyi Roli ezen a héten sem hagy titeket a legfrissebb sztárhírek nélkül, és rímekbe szedve meséli el, mi történt a hírességekkel az elmúlt néhány napban. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.