Állítják: Vissza akarta venni Jakupcseket a köztévé

Forrás: Zih Zsolt -
MTVA köztévé Jakupcsek Gabriella
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lapinformációk szerint alig pár órával azután, hogy menesztette az MTVA Jakupcsek Gabriellát a vezetőség úgy döntött, hogy mégsem akar megválni a műsorvezetőtől.

Jakupcsek Gabriellát karácsony előtt rúgták ki a köztévétől. A műsorvezető akkor elmondta a Life.hu-nak, hogy két felvétel között közölték vele a rossz hírt. Mindenkit meglepett a váratlan fordulat, ám a Blikk úgy tudja, hogy rövid időn belül a csatorna vezetősége megpróbálta visszafordítani a történteket.

Forrás: Zih Zsolt

A lap információi szerint pár órával később felajánlották Jakupcseknek, hogy semmissé teszik a felmondását. Állítólag azért, mert a vezetőség belátta, hogy rossz ötlet volt meneszteni a műsorvezetőt vagy legalábbis rossz módszert választottak a kirúgásra.

Forrás: MTI/Zih Zsolt

A Blikk szerint Jakupcsek ultimátumot kapott: azonnal el kellett volna fogadnia, hogy semmissé teszik a kirúgását. Állítólag a műsorvezető szeretett volna magyarázatot kapni, de nem volt lehetősége arra, hogy feltegye a kérdéseit.

Megpróbáltuk elérni Jakupcsek Gabriellát, de nem kívánt nyilatkozni az ügyben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.