A TV2 péntek reggeli Mokkájában furcsa beszélgetésnek lehettünk szem- és fültanúi. Vujity Tvrtko élesen bírálta a meghívott vendéget, Berki Krisztiánt, vagyis inkább azt, amit a macsó képvisel. Demcsák Zsuzsa szemmel láthatóan kínosan érezte magát, később pedig a kommentelők és Kiszel Tünde is kifejtették véleményüket. Az elhangzottakkal kapcsolatban Hada Renátának és Berki párjának, Hódi Pamelának is megvan a véleménye, amit a Facebookon tettek közzé. 

A kommentelők között persze volt, aki Tvrtko pártjára állt, de a tévést sokan keményen bírálták. Van, aki szerint Tvrtko rég nem hiteles már a „mentsünk meg minden elesettet a világban” sztorijaival, ráadásul kevés benne az empátia, más arról írt, hogy bár Tvrtkót jó műsorvezetőnek tartja, ezúttal zöldfülűként viselkedett. Olyat is olvastunk, aki a tévést egyenesen arra szólítja fel, kérjen bocsánatot Berkitől. 

Hada Renáta és Hódi Pamela bejegyzését az Édes élet-produkció tette közzé az Instagramján, amelyet mi is megosztunk veletek:

HADA RENÁTA HÁBOROG, HÓDI PAMELA KIÁLL BERKI MELLETT Hada Renáta puffog, Hódi Pamela sem hagyja szó nélkül, hogy Vujity Tvrtko reggel bekóstolta a Berkit. Hiteltelen, ócska, cirkuszos, ripacs, szenzációhajhász, sapkás majom – ezek csak a legenyhébbek azon minősítések közül, amiket a TV2 riportere kapott, miután reggel a Mokkában megpróbálta kiosztani Berki Krisztiánt. Tvrtko először azt mondta, ő még attól is zavarban van, hogy kérdezzen Berkitől, majd azt, hogy az egész élete az ellen szól, amit Berki képvisel a nyilvánosság előtt. Ez akasztotta ki Hada Renáta háromkötetes írónőt, aki korábban a Playboy címlapján is szerepelt, most pedig főállású édesanya. A kismama szerint már önmagában az bunkóság, hogy Tvrtko sapkában ül le beszélgetni, a riporter nemes egyszerűséggel a TV2 szégyene, és akkor is tisztelettel kell bánnia az interjúalanyokkal, ha amúgy neki az az illető nem szimpatikus. Éles hangú bejegyzéséhez pedig azonnal megérkeztek a civilek hozzászólásai is. Egy kommentelő szerint Tvrtko rég nem hiteles már a „mentsünk meg minden elesettet a világban” sztorijaival, amiket nulla empátiával mutat be a tévénézőknek és könyvei olvasóinak. A legérdekesebb azonban az, hogy még Hódi Pamela is beszállt a vitába, ugyanis úgy érezte, neki is van hozzáfűznivalója. De persze nem azért, mert ő és Krisztián egy párt alkot.

A photo posted by Édes Élet (@edeselet) on