Csütörtökön újabb razziát tartott a rendőrség Boldogasszonypusztán. Most nem a zenész otthonában, hanem a szomszédoknál tartottak szemlét.

Lajcsi egyik szomszédja a Borsnak elmondta, az érdekelte őket, valóban van-e víztorony Lajcsi birtokán. "Pedig a torony már akkor is látható, ha az ember autóval jön be a faluba, sőt innen, az út széléről is egyértelműen látható. Az is érdekelte őket, kaptunk-e vizet Lajcsitól, és ebből a toronyból. Akit meg nem találtak itthon, azokat állítólag beidézik majd Székesfehérvárra" - fejtette ki a szomszéd, és hozzátette, az is érdekelte a rendőröket, hogy milyen közműveket vesznek igénybe, milyen időszakokban fizetnek villanyszámlát, mivel fűtenek Lajcsiék. 

Forrás: TV2

"Amíg csak engem és a családomat lepték meg és faggatták, addig nem tehettem mást, lenyeltem. Igaz, azt is nehezen viseltem. Most meg azt hallom, hogy már az ittenieket sem hagyják nyugton. Boldogasszonypusztára nem jár busz, se vonat, se villamos, se HÉV, sőt metró sem. Az utat is, ami ide vezet, általában én szoktam karbantartani. Abban azonban mind a nyomozók, mind a he­lyiek munkáját megkönnyítem, hogy ha valóban Székesfehérvárra kell majd menniük kihallgatásra, egy mikrobusszal megoldom az utazásukat. Csak mi­előbb véget érjen ez az ügy " – magyarázta Lajcsi a napilapnak.