Óriási felháborodást váltott ki Pirner Alma legújabb fotója, ami szombaton készült az "Együtt az állatkínzás ellen!" nevezetű tüntetésen. A rúdtáncbajnok ugyanis közzétett egy fotót, amint épp részt vesz a Parlament előtt tartott megmozduláson, és egy szőrmekabátot visel, vagy mégsem?!

Rosszindulatú megjegyzésekben nem volt hiány, pedig egy igazán jó ügyért állt ki Pirner Alma pénteken. Az "Együtt az állatkínzás ellen!" elnevezésű tüntetés

az állatkínzókra, és a büntetésükre hívja fel a figyelmet, illetve a büntetésük hiányára. 

Forrás: Facebook/Pirner Alma

A rúdtáncbajnokunk is részt vett az eseményen, és ezt meg is osztotta rajongóival a Facebook-oldalán. Ám ahelyett, hogy mindenki együtt örült volna annak, hogy ő is kiállt a nemes ügyért, néhányan inkább rosszindulatú megjegyzéseket fűztek a poszthoz. Így változott át a bejegyzés egy "Bundában mentél tüntetni" és hasonló beszólogatások gyűjteményévé.

Mi már kint vagyunk!☝🏻️❤️󾆷

Közzétette: Alma Pirner – 2016. február 20.

Akiknek van ideje válogathat a gyöngyszemek közül, akiknek viszont nincs, azoknak egy pár kommentet kigyűjtöttünk.

"Ugye az nem igazi írha kabát rajtad???"

"Bunda van rajtad???"

"Szőrme bundában az állatkínzók ellen? Hááát?"

"Ki mentèl tűntetni bundaba, minden elismerèsem!"

Happy End

És igen, Pirner Alma nem hagyta annyiban, így a sok negatív kommentelő megnyugodhat, a kabátért egy állat sem adta az életét.

Ezt a rosszindulatú embereknek, hátha el tudják olvasni a Tescos kabátom összetételét.󾌰☝🏻️󾍇100% Polyester100% Műszőr( látom azért megint megnéztétek az fotómat, biztosan csak "véletlenül")

Közzétette: Alma Pirner – 2016. február 20.

 

Az Origó percről percre tudósít az eseményről, amit itt olvashattok.