A tízmilliószoros napok a tibeti buddhizmus mozgóünnepei. Sorsfordító ünnepnap ez, amire neked is érdemes kiemelt figyelmet fordítani!

A pozitív gondolatoknak, és a teremtő erőnek sokkal nagyobb a hatása az évenkénti négy 10 milliószoros napon. Az energiák összeadódnak és most minden cselekedeted nagyobb befolyással bír.

Forrás: Thinkstock

Te vagy az, aki meghatározod az életed és a napod sikerességét. Minden azon múlik, hogy hogyan döntesz. Koncentrálj, és próbálj kiszorítani a fejedből minden negatívumot. Adj teret a nyugalomnak, és a pozitív energiáknak, hogy ki tudd használni ennek a napnak a hihetetlen erejét. A vonzás törvénye igenis nagy szerepet játszik mindenkinek az életében, ám ezen a napon tízmilliószorosára nő a gondolat teremtő ereje. 

Forrás: Thinkstock

Évente négy kiemelkedően csodás nap van a tibeti hagyományok szerint. A tibeti "Nagy" Buddha napokat hívják 10 milliószorosnak, ezek mindegyike a legjelentősebb buddhista vallási ünnepnapokhoz kötődik. A tibeti Buddha napok igazi ünnepek, melyek során megemlékeznek Shakyamuni Buddha életének legfontosabb állomásairól. Hitük szerint ezeken a napokon a pozitív és negatív cselekedetek hatása tízmilliószorosára nő - és nagyon egyértelműen, jól követhetően köszönnek vissza a cselekedetek. A jó jót, a rossz rosszat vonz. A spirituális gyakorlatok végzése ezekben az időpontokban erősen javasolt.