Rengeteg Ken és Barbie hasonmást láttunk már, ám a mostani páros valamiben különbözik az eddigiektől. Ők ugyanis azt állítják, hogy plasztikai műtétek nélkül néznek ki úgy, ahogy. 

Aycan Alieva és Ilian Iliev nagy népszerűségnek örvend Bulgáriában, és a TV műsor rendszeres vendégeiként

gyakran hangoztatják is, hogy rajtuk minden valódi.  

A természetes Barbie és Ken ugyanis mélyen elítéli azokat az imitátorokat, akik kés alá fekszenek.

A 20 éves Aycan AlievaForrás: Youtube

A Barbi-hasonmás, Aycan eredetileg Törökországban született, és mindig hízelgőnek tartotta, ha az emberek a babával hasonlítják össze. Saját bevallása szerint

csak egy kis Photoshop utómunkát használ a képeinél.

A Daily Mail szerint a 20 éves Ajdzsan Alijeva eredetileg Törökországban látta meg a napvilágot, de aztán Bulgáriába költözött, ahol megindult a Barbie-ság felé vezető rögös úton.

A Ken imitátor, Ilian Iliev azután csöppent a siker és csillogás világába, amikor egy amerikai játékcég kiválasztotta, mint hasonmást.

Aycan-hoz hasonlóan ő is elítéli a műtéti beavatkozásokat.

Ilian egyébként több világ-, és nemzetközi versenyen van túl, 2013-ban például egy japán magazon őt választotta a legszimetrikusabb arcú modellnek.

„Soha sem lesz semmilyen plasztikai műtétem, az igazat megvallva, nem is hiszem, hogy úgy nézek ki, mint egy baba" - nyilatkozta Ilian.

Hozzátette, "Az a pillanat, amikor egy ember mindent megtesz azért, hogy másra hasonlítson, végül elveszíti önmagát. A megjelenésed gyakran azt tükrözi, hogy mi történik benned.”

A párosról készült fotókat itt megtekintheted!