Elképesztő! Eltervezte kisfia megölését a rendőrnő

Forrás: Thinkstock -
gyilkosság kisfiú öngyilkosság rendőr
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az eset még február elsején történt a XVII. kerületben. A tragédiáról most újabb szörnyű részletek kerültek nyilvánosságra. 

A rendőrnő másfél éve elveszítette az édesapját. Több pszichés problémával is küzdött, és ezért egy évig nem is dolgozott. A Blikk úgy tudja, hogy a gyilkosság előtt szakított a kedvesével, ami nemcsak lelkileg, de anyagilag is megvislete őt.

Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

A lap szerint a nő nyugtatót adott az iskolából kikért 10 éves gyerekének, majd az ágyában fekvő kisfiút hidegvérrel lelőtte. Fekete ruhát vett fel, majd egy zaklatott, alig olvasható búcsúlevelet írt, és végül agyonlőtte magát.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!
Ellepik az érzelmek a Facebookothttp://www.life.hu/news/20160224-ujabb-reakcio-gombok-erkeznek-a-facebookra.htmlA Facebook elkezdi élesíteni az új reakció gombokat, így új érzelmek csatlakoznak a jelenlegi magányos lájk gombhoz. Ezt tehát azt jelenti, hogy mostantól több lehetőségünk lesz kifejezni érzelmeinket. News--A csatorna, ahol Larissza Szladkova óriási mellei jelentik az időjárásthttp://www.life.hu/news/20160224-larissza-szladkova-orosz-idojos-hatalmas-melleivel-jelenti-az-idojarast.htmlAz orosz tévécsatornánál az időjárás-jelentés a legkevésbé sem az időjárásról szól, sokkal inkább a szőke időjós hatalmas melleiről. News--Kína és Japán között kitört a kondomháborúhttp://www.life.hu/news/20160223-kinaban-keszul-a-vilag-legvekonyabb-ovszere.htmlKi tartja a csúcsot a világ legvékonyabb kondomjával? Egy kínai óvszergyártó magára mutogat, konkurensük, egy japán cég szintén. Ezután pedig egymásra is mutogattak, csak már a bíróságon. Végül megszületett a döntés, és a 42 forintos pénzbírság is. NewsThinkstockÖtéves kislány mentette meg a vak nagymamája életéthttp://www.life.hu/news/20160223-megvan-a-nap-hose-egy-kislany-mentette-meg-a-csaladja-eletet-leegett-volna-az-epulet.htmlClose Woods egyedül volt otthon a mamájával, amikor megszólalt a tűzjelző. A kislány nem esett pánikba, és rögtön riasztotta a házban lévőket, ezzel pedig életet mentett. NewsOrigoMegemlékezéssel kezdődik majd Céline Dion következő showjahttp://www.life.hu/news/20160223-celine-dion-enekesno-elhunyt-ferjere-rene-angelilre-fog-emlekezni-kovetkezo-las-vegas-i-showjan.htmlFérje, René Angélil halála után először készül színpadra képni Céline Dion Las Vegasban, a show a hírek szerint egy 10 perces visszatekintéssel fog kezdődni. News--Beindította a mémgyárat Kanye West nyitott szájjal alvós fotójahttp://www.life.hu/news/20160223-kanye-west-rapper-nyitott-szajjal-alszik-egy-kepen-ami-beinditotta-a-memgyarat.htmlHála a rapper feleségének, Kim Kardashian Westnek, az egész internetet megihlette Kanye West alvás közben készült fotója. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.