Történészek állítják: Hitlernek kicsi és deformált volt a pénisze!

Forrás: AFP / ROGER-VIOLLET -
pénisz szex deformáció Hitler
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Régóta gyanítják, hogy Hitler hatalomvágya és dühkitörései mögött valamiféle kompenzáció lapult. Férfiasságának deformációja lehet erre a magyarázat, legalábbis két történész szerint.

A két történész, Jonathan Mayo és Emma Craigie Hitler's Last Day: Minute by Minute című könyvében írnak az egészségügyi problémáiról. Állítólag Hitler egy hypospadias nevű rendellenességgel született, ami miatt deformált és kicsi volt a pénisze.

Forrás: AFP / ROGER-VIOLLET

Ez lehet egy újabb magyarázat arra, hogy miért volt ekkora hatalomvágya Hitlernek - írja a Telegraph. Az is kiderült néhány hónappal ezelőtt, hogy csupán egy heréje volt a diktátornak.

Forrás: wikipédia

A történészek korabeli, orvosi feljegyzésekre hivatkoznak. A rendellenesség valamiképp magyarázattal szolgálhat arra is, hogy Hitler miért irtózott attól, hogy bárki meztelenül lássa. Ezen kívül olajat önthet a szexuális élete körül kialakult vitákra. Többek szerint sok nővel ápolt intim viszonyt, míg mások azt állítják, hogy perverz volt. Ian Kershaw történész viszont azt írta könyvében, hogy Hitler irtózott a fertőzésektől, ezért taszította mindenféle szexuális viszony. A történészek szerint a Führer orvosa, Theo Morell is diagnosztizálta nála a hypospadiasist, amit hormon és amfetamin injekciókkal próbált kezelni.

Hypospadiasis

A külső nemi szervek leggyakoribb fejlődési rendellenessége. Abban az esetben beszélhetünk hypospadiasisról, ha a külső húgycsőnyílás nem a hímvessző végén található. Társulhat más rendellenességgel is, leggyakrabban a makkon és a fitymán észlelhető egyéb eltérés, de here leszállási zavart is felfedezhetünk a hypospadiasis mellett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.