Erzsébet királynő dühöng Katalin díváskodó életmódja miatt

Forrás: AFP/Phil Noble -
Erzsébet királynő II. Erzsébet brit királynő költekezés viselkedés díva Katalin hercegné életmód viszály
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szórja a pénzt, és teljesen kifordult magából - Erzsébet királynő a hírek szerint megelégelte Katalin fényűző életmódját, amelyet a királyi kincstár finanszíroz.

Erzsébet királynő és Katalin hercegné viszályokkal teli kapcsolata immár legendás: az Egyesült Királyság uralkodója nem egyszer kritizálta Vilmos herceg nejét öltözködése és gyereknevelési elvei miatt - ezúttal azonban jóval komolyabb oka akadt Erzsébetnek, hogy megorroljon Katalinra.

Forrás: AFP/Phil Noble

A Life&Style forrásai szerint a királynő azért akadt ki, mert Katalin csak úgy szórja a királyi család pénzét, teljesen kifordult magából, és úgy viselkedik, akár egy díva. Igaz, a Gossip Cop szerint a feltételezések hamisak, ám a tények magukért beszélnek.

Mint a Life.hu legutóbb megírta, Katalin legutóbbi helikopteres hazaútja a Kensington-palotából csekély 3000 angol fontba került, míg Erzsébet ugyanezt az utat a töredékéért tette meg néhány nappal azelőtt vonattal. Továbbá gondoljunk csak arra, hogy a Kensington-palota milliós felújíttatása után Katalin mégis inkább úgy döntött, hogy a brit királyi család norfolki rezidenciájára költözik családjával, ahová vagyonokért építtetett teniszpályát magának és Vilmosnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.