Berki Krisztián kedvesének Instagram-oldalára posztolt fotója alatt elszabadultak az indulatok. Egymásnak ugrottak a celeb követői!

Hódi Pamela nagyon örül annak, hogy végre péntek van, ezt pedig közösségi oldalán a rajongóival is megosztotta. Többen elkezdtek élcelődni a celebbel, mert szerintük egy kisgyermekes anyuka számára ez nem jelent túl sokat. 

Forrás: Instagram/Hódi Pamela

"Egy kisgyerekes anyának ez nem jelent változást, de legalább tudom, milyen nap van. Köszi" - írta az egyik kommentelő, véleményével többen is egyetértettek.

Pamela nem vette jó néven ezeket a kommenteket, és keményen visszaválaszolt a követőinek.

"Szerintetek a hasonmásom jár el fotózni, forgatni, interjúzni? Ha bajban vagytok a napokkal, szívesen kirakom mindennap Instára, hogy képben legyetek!" - hangzott Pamela csípős válasza. 

Forrás: Facebook/Hódi Pamela

A celeb sajnos ezzel csak olajat öntött a tűzre, ugyanis egy kommentelő még jobban kiakadt e sorokat olvasva.

"Biztos nagyon elfáradsz a fotózásban meg az interjúkban... Milyen szerencse, hogy gyárban nem dolgoztál még! Szánalom, amit mostanában művelsz" - fejtette ki véleményét egy rajongó.

Természetesen Pamela igazi rajongói nem hagyták szó nélkül ezt a hozzászólást, és egyből a védelmükbe vették a celebet.

"Csak az lehet fáradt, aki gyárban dolgozik?" - tette fel valaki a kérdést, míg mások rosszindulatúnak nevezték a hozzászólót.