Mindenkit megdöbbentett, hogy Vujity Tvrtkónak távoznia kell a TV2-től. A műsorvezető-riporter Facebook-oldalán azonban valami egészen másról is árulkodnak a kommentek. 

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, Vujity Tvrtko február 26-i hatállyal távozott a csatornától. A műsorvezető-riporter közösségi oldalán, egy posztban tudatta a követőivel, hogy búcsúzik a TV2-től, a kommentelők azonban egészen meglepő módon reagáltak a hírre. Többségük ugyanis azzal öntött lelket Tvrtkóba, hogy egyáltalán nem kell sajnálnia, hogy kirúgták, mert a riporternek egyébként sincs keresnivalója a csatornánál.

Forrás: Facebook

"Véleményem szerint egy ilyen tehetséges és intelligens riporternek egyébként sincs keresnivalója egy olyan csatornánál, ami lassan csak bulváradóként fog működni" - írta egy hölgy, többen pedig hozzátették, hogy a hír számukra is nagyon pozitív."Véleményem szerint a Te kapacitásod és erkölcsi normáid egyáltalán nem kompatilisak a most kialakítandó bulvár médiummal" - elmélkedett egy másik kommentelő, valaki pedig kifejtette, hogy Tvrtkónak nem kell sajnálnia a dolgot, hiszen egyszerűen "nem oda való".

Demcsák Zsuzsa meghatóan búcsúzott Tvrtkótól
Demcsák Zsuzsa megható sorokkal búcsúzott barátjától és régi munkatársától, Vujity Tvrtkótól, akinek a TV2-től való távozása tegnap szinte megrázta a közvéleményt. Olvasd el a Life.hu cikkét!