Kirúgták a TV2 népszerű műsorvezetőjét, Vujity Tvrtkót

Forrás: TV2 -
TV2 műsorvezető kirúgás Vujity Tvrtko
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Február 26-i hatállyal távozik a csatornától az ismert riporter. A híresztelések szerint az ügyben közrejátszott a Berki Krisztiánnal folytatott vitája is. A TV2 megosztotta állásfoglalását a Life.hu-val.

Tvrtko a TV2 indulásával egy időben, 1997-ben került tévéképernyőre. Ahogy mi is beszámoltunk róla, pár nappal ezelőtt a Mokka reggeli adásában éles vita alakult ki közte és az Édes élet sztárja között, amit a jelek szerint nem tolerált a csatorna. Állítólag a műsorvezető csekkes játéka sem aratott osztatlan sikert, így távoznia kellett - írja a Blikk.

Forrás: TV2

Már egy sokatmondó poszt is kikerült a tévés Facebook-oldalára:

"Baltazár inkább meghal, de nem alkuszik!" (részlet a Linda c. filmből)KÖSZÖNÖK MINDEN SZÉPET ÉS JÓT, TV2! Tvrtko

Közzétette: Vujity Tvrtko official2016. február 26.

A TV2 hivatalos közleménye itt olvasható

Február 26-i hatállyal távozik a TV2-től a Mokka műsorvezetője, Vujity Tvrtko. A műsorvezető a csatorna indulásával egy időben, 1997-ben csatlakozott a kereskedelmi csatorna csapatához, 2014 decemberében rövid időre távozott a cégcsoporttól, ahová 2015 szeptemberében tért vissza. A TV2-csoport belső ügyként kezeli az esetet, és a továbbiakban nem kíván részletekbe bocsátkozni a távozással kapcsolatban.
Compact Disco: “Gyerekek voltunk, kellett a pénz...”http://www.life.hu/sztarok/20160226-compact-disco-tagjait-faggatta-nemeth-mate-az-elonytelen-szerzodesekrol.htmlA zenei triót mindenki ismerheti, hiszen 2012-ben ők voltak azok, akik Magyarországot képviselték az Eurovíziós Dalfesztiválon. A tagok most elárulták, hogy kötöttek-e valaha előnytelen kompromisszumot. TV + SztárokOrigoSzívszorító sorokkal emlékeznek kollégái Psota Irénrehttp://www.life.hu/sztarok/20160226-psota-irenre-elhunyt-szinesznore-szivszorito-sorokkal-emlekeznek-kollegai-eszenyi-csonka-abel.htmlEszenyi Enikő, Szinetár Dóra, Ábel Anita és Csonka András is úgy gondolják, pótolhatatlan dívát vesztett el a művészvilág. TV + Sztárok--Gyilkossági ügybe keveredett Johnny Depphttp://www.life.hu/sztarok/20160226-johnny-depp-szinesz-gyilkossagi-ugybe-keveredett.htmlA színész körül nem nyugszanak a kedélyek. Kiderült, hogy felmerült a neve egy gyilkossági ügyben. TV + Sztárok--Lopással vádolják A Dal versenyzőjét, Petruska Andrásthttp://www.life.hu/sztarok/20160226-petruska-andrast-a-dal-versenyzojet-azzal-vadoljak-hogy-dala-nem-teljesen-a-sajat-szerzemenye.htmlAzzal a rágalommal illetik az énekesest, hogy dala egy híres főcímzenének a másolata, vagy legalábbis kísértetiesen hasonlít hozzá. TV + Sztárok--"A Berki heréje nem lett megnyomkodva"http://www.life.hu/sztarok/20160224-bulvarrap-hegyi-rolival-a-berki-hereje-nem-lett-megnyomkodva.htmlA Life.hu rappere, Hegyi Roli ezen a héten sem hagy titeket a legfrissebb sztárhírek nélkül, és rímekbe szedve meséli el, mi történt a hírességekkel az elmúlt néhány napban. TV + Sztárok--Nem túl sok ez kicsit? Lehúzott nadrággal szelfizett Khloe Kardashianhttp://www.life.hu/sztarok/20160225-khloe-kardashian-valosagshow-sztar-lehuzta-a-nadragjat-egy-szelfin.htmlEgyelőre nem világos, hogy a K mint Kardashian valóságshow sztárja a hasát, avagy a micsodáját akarta közszemlére tenni Twitteren. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.