A sztár a katedrára vágyik, de ahhoz, hogy ő oktathasson, előbb újra be kell ülnie az iskolapadba.

Imádja a fotózást Cinthya Dictatort, azonban úgy érzi, hogy még szüksége van valamire az életében. Hosszú ideig gondolkozott azon, hogy mit tudna évekig örömmel csinálni, és végre sikerült kitalálnia! Elhatározta, hogy folytatja az iskolát, és tanár lesz belőle- írja a Bors.

Forrás: Facebook/Cinthya Dictator

"Tanárrá válásom első oka, hogy hihetetlenül felnézek azokra az emberekre, akik tanítottak és szeretnék a nyomdokukba lépni. A Moholy-Nagy Művészeti Egyetemen olyan alkotói közösség, és olyan zseniális emberek vannak, hogy hihetetlenül inspiráló közöttük lenni "- mondta Cinthya a lapnak. Elárulta azt is, hogy csillapíthatatlan a tudásszomja, ezért is választotta a tanári pályát, hiszen így folyamatosan fejleszthetné a tudását.

Forrás: -Facebook/Cinthya Dictator

Sokan nem ismerik azt az oldalamat, hogy csillapíthatatlan tudásszomj van bennem, és ha tanárként dolgozhatnék, akkor folyamatosan fejleszthetném a tudásomat, amit később átadhatnék a diákjaimnak. És egyébként szeretek szerepelni, és a tanárság lehetőséget adna arra, hogy Magyarországon maradhassak és meg tudjak élni „művészként”, és ne kelljen megrendelésre portfóliókat készítenem. Mindeközben formálhatom a közízlést!” – mesélte Cinthya.