Cinthya Dictator valóra váltja az álmát! Tanárnő lesz belőle

Forrás: Facebook/Cinthya Dictator -
iskola Cinthya Dictator tanulás tanár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztár a katedrára vágyik, de ahhoz, hogy ő oktathasson, előbb újra be kell ülnie az iskolapadba.

Imádja a fotózást Cinthya Dictatort, azonban úgy érzi, hogy még szüksége van valamire az életében. Hosszú ideig gondolkozott azon, hogy mit tudna évekig örömmel csinálni, és végre sikerült kitalálnia! Elhatározta, hogy folytatja az iskolát, és tanár lesz belőle- írja a Bors.

Forrás: Facebook/Cinthya Dictator

"Tanárrá válásom első oka, hogy hihetetlenül felnézek azokra az emberekre, akik tanítottak és szeretnék a nyomdokukba lépni. A Moholy-Nagy Művészeti Egyetemen olyan alkotói közösség, és olyan zseniális emberek vannak, hogy hihetetlenül inspiráló közöttük lenni "- mondta Cinthya a lapnak. Elárulta azt is, hogy csillapíthatatlan a tudásszomja, ezért is választotta a tanári pályát, hiszen így folyamatosan fejleszthetné a tudását.

Forrás: -Facebook/Cinthya Dictator

Sokan nem ismerik azt az oldalamat, hogy csillapíthatatlan tudásszomj van bennem, és ha tanárként dolgozhatnék, akkor folyamatosan fejleszthetném a tudásomat, amit később átadhatnék a diákjaimnak. És egyébként szeretek szerepelni, és a tanárság lehetőséget adna arra, hogy Magyarországon maradhassak és meg tudjak élni „művészként”, és ne kelljen megrendelésre portfóliókat készítenem. Mindeközben formálhatom a közízlést!” – mesélte Cinthya.

Huncutságra és játszás-orgazmusra invitál Somahttp://www.life.hu/sztarok/20160229-huncutsagot-tanito-jatszas-orgazmus-kurzust-tart-soma.htmlA Mamagésa különleges, kétnapos kurzust tart az érdeklődőknek. Kell hozzá kellő mennyiségű huncutság! TV + SztárokOrigo"Hogy Stockholmban együtt lehessünk Magyarok" - Freddie fontos üzenetet tett közzéhttp://www.life.hu/sztarok/20160228-freddie-fehervari-gabor-alfred-fontos-uzenetet-tett-kozze-kozossegi-oldalan.htmlSzombat este eldőlt, hogy Fehérvári Gábor Alfréd képviseli hazánkat májusban az Eurovíziós Dalfesztiválon. Freddie tegnap interjút adott a Life.hu-nak, vasárnap pedig fontos üzenetet tett közzé közösségi oldalán.TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - Origo"Csodás kis csajos autó" - Luxusautót villantott a Barátok közt jócsaja, Nyári Diahttp://www.life.hu/sztarok/20160228-nyari-diana-a-baratok-kozt-sorozat-jocsaja-luxusautot-villantott-gaspar-evelin-modra.htmlNyári Diána, akinek kebleit legutóbb kollégája, Józan László vette célba, újabb fotót tett közzé nyilvános Instagram-oldalán.TV + Sztárok--Követői szerint túl sokat dolgozik Sarka Katahttp://www.life.hu/sztarok/20160228-sarka-kata-tul-sokat-dolgozik-facebookos-kovetoi-szerint.htmlSarka Kata a minap "dolgozós" képet posztolt Facebook-oldalára. Rajongói pedig most sem hagyták szó nélkül feltöltött fotóját. TV + Sztárok--Ezen a helyen végezhet Freddie az Eurovíziós Dalfesztiválonhttp://www.life.hu/sztarok/20160228-ezen-a-helyen-vegezhet-freddie-az-eurovizios-dalfesztivalon-a-spoon-szerint.htmlA Life.hu riportere a tavalyi fellépőcsapattal, a Spoonnal beszélgetett. A srácok állítják, nem is tudtak kinek szurkolni, annyi jó volt...TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoBoth Miklós még keresi Freddie-ben Freddie-thttp://www.life.hu/sztarok/20160228-both-miklos-a-dal-zsuritagja-petruskanak-szurkolt.htmlA zsűritag, Both Miklós Petruskát szerette volna A Dal győztesének, de úgy sem csalódott, hogy Freddie nyert. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.