Ilyen gusztustalan dolog még nem történt élő adásban

Forrás: Thinkstock -
NBC riporter élő adás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ez aztán a profizmus! Az NBC riporterének élő adásban kezdett el csöpögni az orra, de ez sem akadályozta meg abban, hogy végezze a munkáját. 

Vajon mi a kínosabb? Csordogáló orrváladék, miközben a kamera csak fókuszál, ráadásul élő adásban, vagy ugyanez, csak megelőzvén a bajt, inkább kifújod az orrodat?

A kép illusztráció Forrás: Thinkstock

Hallie Jackson, az NBC riportere az előbbit választotta,

ez a felvétel pedig valószínűleg élete végéig üldözni fogja.

Egy város lakói álomesküvővel lepték a halálos beteg kamaszthttp://www.life.hu/news/20160224-ewing-szarkomas-fiut-megleptek-az-alomeskuvojevel.html"Csak akkor vagyok rákos, amikor muszáj, egyébként meg baseballozom" - ez a mondat tökéletesen jellemzi a 18 éves Luke-ot, akinek nemrég egy hatalmas meglepetésben volt része: Szülővárosának lakói megszervezték neki és barátnőjének a tökéletes esküvőt. NewsOrigoAz őrültekre kíváncsi az MTAhttp://www.life.hu/news/20160226-pszichiatriai-betegekrol-indit-kutatast-az-mta.html"Az őrültek helye a 21. századi magyar társadalomban" névvel indított kutatást egy szociológus. A kutatás a betegeket és a közösségeket vizsgálja különböző perspektívákból. News--Ellepik az érzelmek a Facebookothttp://www.life.hu/news/20160224-ujabb-reakcio-gombok-erkeznek-a-facebookra.htmlA Facebook elkezdi élesíteni az új reakciógombokat, így új érzelmek csatlakoznak a jelenlegi magányos lájkgombhoz. Ezt tehát azt jelenti, hogy mostantól több lehetőségünk lesz kifejezni érzelmeinket. News--Kiraboltak egy bankot az Oktogonnálhttp://www.life.hu/news/20160224-ez-a-ferfi-rabolhatta-ki-az-oktogon-teri-citibankot.htmlKeresik a rendőrök azt a férfit, aki a fővárosban, az Oktogonon szerda délelőtt kirabolta a Citibank fiókját. NewsOrigoItt a világvége! Több millió csokit hív vissza a Mars http://www.life.hu/news/20160224-tobb-millio-csokit-hiv-vissza-a-mars.htmlEgy fogyasztó műanyag darabkákat talált az egyik termékben, így több millió Mars, Snickers és Milky Way csokoládét hív vissza a Mars Inc. 55 országból. NewsThinkstockKína és Japán között kitört a kondomháborúhttp://www.life.hu/news/20160223-kinaban-keszul-a-vilag-legvekonyabb-ovszere.htmlKi tartja a csúcsot a világ legvékonyabb kondomjával? Egy kínai óvszergyártó magára mutogat, konkurensük, egy japán cég szintén. Ezután pedig egymásra is mutogattak, csak már a bíróságon. Végül megszületett a döntés, és a 42 forintos pénzbírság is. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.