Klausmann Viktor: "Annyi szabadságot kérek, amennyit adok is!"

házasság válás Klausmann Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Klausmann Viktor ötvenévesen is tele van energiával: Strandot üzemeltet, síoktatóként, rendezvényszervezőként és speciális mentőként dolgozik, emellett pedig családapa. De mi a helyzet a szerelemmel?

Nem ismeri a pihenést Klausmann Viktor, mint mondja csak az jelenti számára a pihenést, ha a gyermekeivel lehet. Két gyermeke született, két hölgytől, mégsem mondható hétvégi apukának.

Ma már a turizmust tartja főállásának Forrás: RTLKLUB

"Nagyon jó viszonyban vagyok a volt párjaimmal. A fiam egy hosszú kapcsolat utolsó pillanatában született, a lányom házasságban. Igyekszem rengeteg időt velük lenni. Egyébként mindenkinek van már új párja, jól kijövök velük is" mondta a Borsnak Klausmann.

Klausmann Viktor tele van energiával Forrás: Facebook/Mokka

Hozzátette, hogy ötvenévesen sem panaszkodik.

"Szükség van a heti két fallabdára! Azt mondanám, mindig szerelmes vagyok. Egyébként azért nem vagyok nős, mert a hűségről a saját elképzeléseim szerint, magam szeretek dönteni. Akiknek az én elképzelésem megfelelő, azok csatlakozhatnak hozzám. Annyi szabadságot kérek, amennyit adok is!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.