Halálos fenyegetést kapott George Clooney felesége, Amal Clooney

Forrás: AFP/Timothy A. Clary -
fenyegetés George Clooney Maldív-szigetek biztonság testőr ügyvéd emberjog Amal Alamuddin Amal Clooney
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világsztár most mindent elkövet, hogy biztonságban tudja emberjogi ügyvédként ténykedő feleségét.

Egy világszerte ismert sztár mellett nem könnyű az élet - ám ugyanez igaz lehet egy felkapott ügyvédre is.

Forrás: AFP/Timothy A. Clary

A Grazia magazin hírei szerint a napokban halálos fenyegetést kapott George Clooney felesége, Amal Clooney, aki tavaly március óta a Maldív-szigetek egykori elnöke, Mohamed Nasheed szabadon engedéséért küzd. Úgy tudni, hogy a filmsztár már gondoskodott angliai villájuk biztonságának megerősítéséről, és minden léptüket testőrök vigyázzák.

Felgyújtották Diana hercegné szeretőjének autójáthttp://www.life.hu/news/20160304-diana-hercegne-szeretoje-dodi-al-fayed-autojat-felgyujtottak.htmlEgy ausztrál férfit és két nőt azzal vádolnak, hogy ők gyújtották fel négy hónappal ezelőtt azt a Ferrarit, amely egykor a néhai hercegné szeretőjének, Dodi al-Fayed egyiptomi milliárdosnak a tulajdona is volt. NewsOrigo"A földön fetrengtünk" - Kiderültek Harry herceg bulizós titkaihttp://www.life.hu/news/20160304-harry-herceg-bulizos-titkarol-alan-carr-brit-komikus-talalt-ki.htmlA brit királyi család fekete bárányaként emlegetett herceg őrült éjszakájáról Alan Carr brit komikus tálalt ki egy nemrég adott interjújában. News--Idősek otthonába költözhetnek a kutyák Japánbanhttp://www.life.hu/news/20160303-idosek-otthona-nyilt-japanban-a-kutyaknak.htmlJapánban rohamosan megnövekedett a kutyáknak szánt idős otthonok száma. Ezek nagyjából hasonlítanak az ebeknek fenntartott menhelyekhez, azzal a különbséggel, hogy ide csak olyan négylábúak kerülhetnek, akik már matuzsálemi korba léptek. News--Túl duci volt a süni, fogyókúráznia kelletthttp://www.life.hu/news/20160303-le-kellett-fogynia-a-dagi-sundisznonak.htmlSúlyproblémákkal küzdött Jabba, a dagi süni, ezért egy állatmenhelyre került, ahol csakis folyékony kutyaeledelt kaphatott. NewsOrigoLady Gaga: "Remegtem és sírtam az Oscar előtt"http://www.life.hu/news/20160303-lady-gaga-teljesen-kiborult-az-oscar-elott-sirva-allt-szinpadra-az-enekesno.htmlAz Oscar-díjátadó egyik legerősebb momentuma volt, amikor az énekesnő színpadra lépett, és elénekelte a Til It Happens To You című dalát, mely a szexuális erőszakról szóló. Most elmesélte, hogy mit érzett a színpadon. News--Megvan az év legkínosabb szelfijehttp://www.life.hu/news/20160303-az-ev-legkinosabb-szelfijen-a-lany-a-vibratorral-a-hatterben-pozol-a-szuleinek-kuldte-tovabb.htmlAz egész internet azon a szerencsétlenül járt lányon nevet, aki merő figyelmetlenségből továbbküldött egy képet a szüleinek, amelynek a hátterében látszódik néhány olyan dolog, amelyet valószínűleg sosem mutatna meg egyiküknek sem. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.