George Clooney Maldív-szigetek jogász életveszély ügyvéd Amal Alamuddin Amal Clooney elnök
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy nagyon veszélyes ügye miatt akár az életére is törhetnek az emberjogi ügyvédnőnek, Amal Clooney-nak. 

Amal Clooney március óta a Maldív-szigetek egykori elnökének, Mohamed Nasheednek a szabadon engedéséért küzd. Nasheed, aki jelenleg az ellenzék vezetője, sok ellenséggel rendelkezik a szigetországban: egyik emberét, Mahfooz Saeedet, aki nem utolsó sorban Amal egyik tanácsadója is, nemrég néhány maszkos bűnöző támadta meg, és szúrta fejen.

Forrás: AFP/Mike Coppola

A férfi azóta kórházban fekszik élet és halál között. Nem véletlenül aggódik hát George Clooney feleségéért, aki néhány nappal ezelőtt a Maldív-szigetekre utazott az ügy miatt.

Őszintén szólva állandóan ő jár a fejemben most, hogy ott van

George Clooney gyászol - Házassági évfordulóján sem képes ünnepelnihttp://www.life.hu/news/20150920-george-clooney-elvesztette-baratjat-jerry-weintraubot-es-hazassagi-evfordulojan-is-ot-gyaszolja.htmlNem telhet felhőtlenül George Clooney és gyönyörű felesége, Amal első házassági évfordulója. A jeles eseményt beárnyékolja a színész egyik barátjának a halála. News--Istenes Bence: „Nehezen szakítok, mert félek az elszakadástól"http://www.life.hu/sztarok/20150916-istenes-bence-az-rtl-klub-musorvezetoje-oszinten-meselt-csajokrol-parkeresesrol-szerelemrol-hittrol.htmlAz RTL Klub műsorvezetője őszintén mesélt új műsora, a Vigyél el! kapcsán csajokról, párkeresésről, szerelemről, sőt még a hitről való gondolkodása is szóba került.TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoNem lehet gyereke George Clooney-nak?http://www.life.hu/csalad/20150918-george-clooney-szinesznek-talan-nem-lehet-gyereke.htmlHabár szinte már heti rendszerességgel érkeznek a hírek arról, hogy a színész felesége babát vár, most arról írnak a lapok, hogy a sztárnak nem is lehet gyereke.Család--Visszatér az időjárás-jelentéshez Onyutha Judithttp://www.life.hu/sztarok/20150921-onyutha-judit-az-atv-idojosa-lesz-miutan-egy-evig-dolgozott-a-csalad-barat-magazinban.htmlEgy évig dolgozott a köztévé Család-Barát magazinjában, ám a csinos Onyutha Judit most visszatér az időjárás-jelentéshez, amely szerepkörben annak idején az egész ország megismerte. TV + Sztárok--Amal Clooney lábai viszik a prímet - heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20150828-life-hu-stilusmustra-szerepel-benne-amal-clooney-rania-jordan-kiralyno.htmlA nyári bikinis sztárfotók után nagyon lassan, de beindul az élet a vörös szőnyegen. Mutatjuk is, kikre figyeltünk fel a héten - következzen a Life.hu heti stílusmustrája!Trend--Karda Beát kirúgták az iskolábólhttp://www.life.hu/sztarok/20150919-karda-beat-kirugtak-az-iskolabol.htmlVáczi Gergő és Csobot Adél vendége volt Karda Bea. Az énekesnő elmondta, a mai napig képzi magát, de elárulta, hogy anno kirúgták az iskolából. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.