Húha! Dukai Regina igazi bombázó

Forrás: Instagram/Dukai Regina -
frizura dögös Dukai Regina szelfi dekoltázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szolidan megvillantotta dekoltázsát a modell, amiért természetesen odavoltak a rajongói.

Dukai Regina szemérmesen, a szemét lesütve készített magáról egy szelfit, ami ettől még hihetetlenül dögösre sikerült. A követői figyelmét nem kerülte el sem a modell indiánlányos frizurája, sem a dekoltázsa. Bár nem ezen van a legfőbb hangsúly, Regi nyaklánca odavezeti a tekintetet.

Forrás: Instagram/Dukai Regina
Támadják Ördög Nórát félmeztelen képe miatt - Facebookon reagálthttp://www.life.hu/sztarok/20160304-tamadjak-ordog-norat-uj-konyvenek-boritoja-miatt-amin-felmeztelenul-lathato-facebookon-reagalt.htmlAlaposan meglepett mindenkit a műsorvezető, amikor bemutatta hamarosan megjelenő, új könyvének a borítóját, azon ugyanis lecsupaszítva látható. A mindig visszafogott és kedves anyukától nem szokták meg ezt a kitárulkozást. TV + Sztárok--David Hasselhoff is szerepelni fog az új Baywatch-filmbenhttp://www.life.hu/sztarok/20160303-david-hasselhoff-benne-lesz-a-baywatch-filmben-videon-jelentette-be-a-szinesz.htmlA színész Dwayne Johnson Facebook-oldalán jelentette be, hogy a korábbi hírekkel ellentétben mégis szerepelni fog az ikonikus sorozat moziváltozatában. TV + Sztárok--Michael Jackson lánya már csak árnyéka önmagánakhttp://www.life.hu/sztarok/20160303-paris-jackson-kulseje-latvanyos-atvaltozason-ment-at.htmlDrámai átváltozáson ment át a 17 éves Paris Jackson, és úgy tűnik, hogy a helyzet egyre rosszabb. Az egykor gyönyörű lány kisfiúsra vágatta a haját, és úgy tűnik dohányzik is, legalábbis legutóbb egy cigarettával a füle mögött kapták lencsevégre. TV + SztárokOrigoAtyaég! Nem lehet ráismerni Helen Mirren színésznőrehttp://www.life.hu/sztarok/20160303-helen-mirren-szinesznot-legujabb-filmjenek-forgatasan-fotoztak-le-es-ra-sem-lehet-ismerni.htmlAz Oscar-díjas színésznő mindig tökéletes, mindegy, hogy éppen egy eseményen tűnik fel, vagy csupán az utcán. Legújabb képén azonban kinézete megdöbbentően eltér attól, amit tőle megszokhattunk. TV + Sztárok--Weisz Fanni: “Az életem nagy részében mások segítségére szorultam”http://www.life.hu/sztarok/20160303-weisz-fanni-elarulta-hogy-onallosodni-szeretne-hiszen-egesz-eleteben-masok-segitsegere-szorult.htmlA modell siketsége miatt nagyon nehezen tud önállósulni, de most úgy érzi, elérkezett ennek is az ideje. TV + Sztárok--Leonardo DiCaprio csajvadászatra indult az Oscar-gála után http://www.life.hu/sztarok/20160303-leonardo-dicaprio-es-baratai-egyutt-indultak-csajozni-az-oscar-utan-igy-telt-az-estejuk.htmlA színész örömmámorban úszott, miután végre átvehette a jól megérdemelt aranyszobrocskát. A hajnalig tartó bulihoz csatlakozott néhány jó barátja is, akikkel együtt próbáltak becserkészni néhány hölgyet. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.