Így még nem láthattuk Szabó Zsófit - Felismerhetetlen lett a színésznő

színésznő műsorvezető Szabó Zsófi felismerhetetlen Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eddig még nem látott oldalát mutatta meg Instagram-követőinek Szabó Zsófi.

A mindig tip-top Szabó Zsófi olyat mutatott, amit eddig még soha: smink nélkül, piszkos arccal szelfizett, és a fotót fel is töltötte képmegosztó oldalára egy "elvan a gyerek, ha játszik" hashtaggel megjelölve.

Forrás: Instagram/Szabó Zsófi

Szabó Zsófi menyasszony lett

A színésznő tavaly decemberben közösségi oldalán jelentette be: szerelme megkérte a kezét. Bővebben itt olvashatsz a nagy pillanatról.

Daniel Craig kilépett: nem lesz többé James Bondhttp://www.life.hu/sztarok/20160224-daniel-craig-szinesz-kilepett-a-james-bond-filmsorozatbol-nem-alakitja-tobbe-a-titkosugynokot.htmlA hírt Mark Strong hintette el egy nemrég adott interjújában: Daniel Craig nem bújik többé a 007-es ügynök szerepébe. TV + Sztárok--Az RTL Klubbal tárgyalt titokban Vujity Tvrtkohttp://www.life.hu/sztarok/20160305-vujity-tvrtko-a-tv2-egykori-musorvezetoje-az-rtl-klub-csatornaval-targyalt.htmlAz RTL Klub vezérigazgató-helyettesét, Kolosi Pétert egy budai étteremből kilépve látták a TV2 egykori műsorvezetőjével, Vujity Tvrtkóval. TV + SztárokOrigoHarry hercegnél is durvábban bulizik a királyi család 20 éves szépsége, Lady Ameliahttp://www.life.hu/sztarok/20160305-lady-amelia-windsor-a-brit-kiralyi-csalad-20-eves-szepsege-harry-hercegnel-is-durvabban-bulizik.htmlMegvan Harry herceg méltó, ám sokkal bájosabb utódja: Lady Amelia Windsor. A királynő unokatestvérének unokája imád szórakozni, partiról partira jár, és egyes találgatások szerint hamarosan a divatvilágot is beveszi a 20 éves kékvérű lány. TV + SztárokOrigoÚjabb szelfit lőtt magáról D. Tóth Krisztahttp://www.life.hu/sztarok/20160302-d-toth-kriszta-musorvezeto-es-ujsagiro-ezuttal-sminkben-szelfizett.htmlA smink nélküli fotóknak már leáldozott: az egykori műsorvezető tavaszt idéző színekkel az arcán köszöntötte a márciusi napsütést. TV + SztárokOrigo"Mi mindig egyek leszünk" - Elhunyt férjére emlékezett Céline Dion a koncertjénhttp://www.life.hu/sztarok/20160224-celine-dion-enekesno-rene-angelil-halala-utan-eloszor-lepett-szinpadra-es-ferjere-emlekezett.htmlA világhírű énekesnő René Angélil halála óta először állt színpadra Las Vegasban. TV + Sztárok--Mi történt John Travolta arcával?http://www.life.hu/sztarok/20160224-john-travolta-szinesz-arca-felismerhetetlen-lett-a-plasztikai-mutetek-miatt.htmlValaha Hollywood egyik legsármosabb férfijának tartották, ma már azonban csak árnyéka egykori önmagának a világhírű színész. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.