Elhunyt az Újpest válogatott csatára, Kuharszki Béla

Újpest halál gyász labdarúgó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A csatár, aki 1958-tól tíz évig játszott az Újpesti Dózsában, 75 éves korában halt meg - tájékoztatta az MTI-t a család információi alapján Tóth András, a klub volt válogatott játékosa. 

Kuharszki Béla az Újpesttel az 1959–1960-as idényben bajnokságot nyert – négyszer volt ezüst-, kétszer bronzérmes –, az 1968–69-es szezonban pedig döntőt játszott a csapattal az UEFA-kupa elődjének tekintett Vásárvárosok Kupájában. A válogatottban hatszor lépett pályára, tagja volt az 1962-es chilei világbajnokságon szerepelt csapatnak.

Forrás: Thinkstock
Erzsébet királynő valójában kedvelte Diana hercegnét?http://www.life.hu/news/20160307-erzsebet-kiralyno-valojaban-kedvelte-diana-hercegnet.htmlA bennfentesek szerint Anglia uralkodónője a hírekkel ellentétben szívén viselte Diana hercegné sorsát, örült, hogy ilyen nagyszerű unokákkal ajándékozta meg, és hogy segített közelebb hozni az embereket a brit királyi családhoz. News--Meghalt egy nő, mert karbantartáskor egy hónapra a liftben felejtettékhttp://www.life.hu/news/20160306-meghalt-egy-no-mert-karbantartaskor-egy-honapra-a-liftben-felejtettek.htmlNői holttestet találták a szerelők egy hónap után abban a liftben, amelynek áramellátását biztonsági okokból január végén lekapcsolták az északnyugat-kínai Hszianban. News--Kiderült: ezért halt meg Bobbi Kristina Brownhttp://www.life.hu/news/20160305-bobbi-kristina-brown-whitney-houston-lanya-ezert-halt-meg-nyilvanos-a-boncolasi-jegyzokonyv.htmlNyilvánossá vált a néhai Whitney Houston 22 évesen elhunyt lányának boncolási jegyzőkönyve. News--Öngyilkos akart lenni, végül a rendőrök lőtték lehttp://www.life.hu/news/20160304-lelottek-a-rendorok-a.htmlEgy kansasi nő ittasan hívta fel a rendőrséget azzal, hogy a fegyverével megöli magát, még tavaly március 26-án. A helyszínre kiérkező rendőrök meztelenül találtak rá az alvó nőre, akit felkeltettek, majd megkérdezték hol a fegyvere. Erre a nő elővette a pisztolyt, mire a rendőrök lelőtték. News--Autósok, figyelem! Eltörölték az 5 perces szabálythttp://www.life.hu/news/20160304-megszunik-az-5-perces-szabaly-a-parkolasnal.htmlMegváltoztak a parkolási szabályok Budapesten. Eltörölték az 5 perces szabályt, azaz, hogy a parkolástól a jegyvásárlásig 5 perc állt a renelkezésünkre. Tehát ezentúl futni kell az automatáig, és imádkozni, nehogy megjelenjen az ellenőr. Ráadásul, ha ez mégis megtörténik, akkor sem mutathatjuk be az érvényes jegyünket utólag még az ügyfélszolgálaton sem. News--Felgyújtották Diana hercegné szeretőjének autójáthttp://www.life.hu/news/20160304-diana-hercegne-szeretoje-dodi-al-fayed-autojat-felgyujtottak.htmlEgy ausztrál férfit és két nőt azzal vádolnak, hogy ők gyújtották fel négy hónappal ezelőtt azt a Ferrarit, amely egykor a néhai hercegné szeretőjének, Dodi al-Fayed egyiptomi milliárdosnak a tulajdona is volt. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.