Immár 12 éve, hogy véget ért a négy szingli New York-i története, az őket övező hájp azonban mit sem csitul. Ezúttal Sarah Jessica Parker tálalt ki a sorozatról: íme 5 titok egyenesen a kulisszák mögül!

1. A koktélok nem voltak igaziak.
A Cosmopolitanokat vízből és ételfestékből, vagy vízből és áfonyalé keverékéből készítették. A pezsgő gyömbérből volt, a vörösbor pedig szőlőlé."
2. Azt a sok ételt, amit eléjük tettek a forgatások alatt, mind megették.
Nem szeretem azt, amikor leraknak a színész elé egy ételt, és azt nem eszi meg. Ez butaság. Cynthia Nixon és én mindig mindent megettünk, és az sem érdekelt minket, ha az már kihűlt, mert ez volt a munkánk."


3. Carrie és Big eredetileg nem jöttek volna össze a végén.
A sorozat rendezője, Darren Star szerint nem feltétlenül happy endet képzelt el Carrie Bradshaw történetének végére. Szerintem a sorozat elárulta magáról, hogy miről is szól: hogy a nők nem feltétlenül a házasságban találják meg a boldogságot.Nem azért, mert ott nem lehet. De a show eredetileg a romantikus komédiákból indult ki. Ez az, ami miatt a nők szerették" – magyarázta a rendező, aki két lehetőség között vacillált a sorozat befejezését illetően: a részletekért kattints ide!

4. Sarah Jessica Parker volt az egyetlen, aki soha nem volt látható meztelenül.
A színésznő szerződésbe kötötte, hogy nem forgathatnak vele pucér jelenteket. Kényelmetlenül éreztem magam a meztelen jelenetek, a szexjátékok és a káromkodások miatt, ezért nem csináltam – magyarázta SJP.

Forrás: Northfoto


5. Sarah Jessica Parker minden ruhát megtarthatott.
Megtartottam mindent, ami nem közvetlenül a tervezőtől jött, avagy nem kölcsönzött ruha volt – mondta el egy korábban adott interjújában a színésznő.

Samantha Jones 10 legvagányabb beszólása
Mocskos szájú, kíméletlenül őszinte, brutálisan szexi és veszettül szereti a szexet - ugye tudod, kire gondolunk? Úgy bizony, a Szex és New York legvulgárisabb szereplőjére, Samatha Jonesra. Imádtuk Samantha hihetetlenül frappáns beszólásait, jöjjenek a kedvenceink itt!