Kiderült: mégsem az Eagles gitárosa, Randy Meisner ölte meg feleségét

Forrás: Northfoto -
fejlövés gyilkosság tisztázás Eagles fegyver lövés baleset zenekar Randy Meisner Lana Rae Meisner
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rendőrség nyomozásának eddigi állása szerint Lana Rae Meisner véletlenül lőtte magát fejbe saját otthonában.

Baleset miatt halt meg Randy Meisner felesége, Lana Rae Meisner vasárnap délután - adta hírül a TMZ. A 63 éves korában elhunyt asszony a nyomozás eddigi állása szerint véletlenül lőtte le magát egy fegyverrel a hálószobájában.

Forrás: Northfoto

A jelentések szerint Lana Rae Meisner nem sokkal a halála előtt hívta felhívta a segélyhívót, hogy bejelentsen egy családon belüli erőszakot, ezzel pedig gyanúba keverte a mentális gondokkal küzdő és problémás múltjáról híres zenészt. Randy Meisner úgy tudni, végig együttműködően viselkedett a rendőrséggel, és a lövés idején a Studio City-beli ház másik felében tartózkodott.

Lana Rae a zenész második felesége volt, akivel 1996-ban házasodott össze. Közös gyermekük nem született.

Nyilvánosságra hozzák Bobbi Kristina Brown boncolási jegyzőkönyvéthttp://www.life.hu/news/20160304-bobbi-kristina-brown-whitney-houston-lanyanak-boncolasi-jegyzokonyve-nyilvanos-lesz.htmlHenry M. Newkirk georgia-i bíró szerint az embereknek joguk van ahhoz, hogy megtudják, mi történt pontosan Whitney Houston egyetlen lányával. NewsAFPErzsébet királynő valójában kedvelte Diana hercegnét?http://www.life.hu/news/20160307-erzsebet-kiralyno-valojaban-kedvelte-diana-hercegnet.htmlA bennfentesek szerint Anglia uralkodónője a hírekkel ellentétben szívén viselte Diana hercegné sorsát, örült, hogy ilyen nagyszerű unokákkal ajándékozta meg, és hogy segített közelebb hozni az embereket a brit királyi családhoz. News--Halálos fenyegetést kapott George Clooney felesége, Amal Clooneyhttp://www.life.hu/news/20160304-amal-clooney-ugyvednot-george-clooney-feleseget-halalosan-megfenyegettek.htmlA világsztár most mindent elkövet, hogy biztonságban tudja emberjogi ügyvédként ténykedő feleségét. News--Nem fellebezhet Oscar Pistorius - 15 év börtön várhat a paralimpikonrahttp://www.life.hu/news/20160304-oscar-pistorius-paralimpikon-nem-fellebezhet-15-ev-borton-varhat-ra.htmlA dél-afrikai alkotmánybíróság úgy döntött, Oscar Pistorius nem lebbezhet fel a jogerős ítélet ellen, melyet a bíróság szándékos emberölés miatt hozott ügyében még decemberben. News--Felgyújtották Diana hercegné szeretőjének autójáthttp://www.life.hu/news/20160304-diana-hercegne-szeretoje-dodi-al-fayed-autojat-felgyujtottak.htmlEgy ausztrál férfit és két nőt azzal vádolnak, hogy ők gyújtották fel négy hónappal ezelőtt azt a Ferrarit, amely egykor a néhai hercegné szeretőjének, Dodi al-Fayed egyiptomi milliárdosnak a tulajdona is volt. NewsOrigoGerard Butler behúzott egyet az őt interjúztató újságírónakhttp://www.life.hu/news/20160303-gerard-butler-szinesz-jatekbol-behuzott-egyet-az-ot-interjuztato-ross-kingnek.htmlA skót színésszel az író-újságíró, és egyben jó barátja, Ross King incselkedett egy sort, amelyre meglepő módon reagált Gerard Butler. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.