Dr. Zimány Linda a celeb perekről mesélt

Forrás: Instagram/Zimány Linda -
modell újságíró dr. Zimány Linda Zimány Linda per celeb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu újságírója viccesen arról faggatta az egykori modellt, mennyire fordul elő itthon, hogy újságírók perelnek celebeket, mert valótlanságokat állítanak.

„Nem jellemző itthon, hogy dőlne a lé a személyiségi jogi perekből. Arra pedig még nem volt példa, hogy újságíró perelt volna celebet, ez fordítva szokott lenni" – nevetett Linda.

Kustánczi Lia: "Semmi sem számított, csak azt éreztem, hogy segítenem kell rajta"http://www.life.hu/sztarok/20160309-kustanczi-lia-modell-es-playmate-uj-kutyajarol-danirol-beszelt.htmlÚj taggal bővült a magyar modell és playmate családja, és Lia nem bánja, hogy újdonsült kedvencéről koránál fogva többet kell gondoskodnia. TV + SztárokOrigoBulváRap: "Örödög Nóra tök meztelenül fest"http://www.life.hu/sztarok/20160308-a-bulvarrap-reszeben-szerepel-hajdu-peter-vujity-tvrtko-ordog-nora-kovacs-patricia.htmlA Life.hu rappere ezen a héten sem hagy titeket sztárhírek nélkül. Ne maradjatok le! TV + SztárokOrigoHosszú Katinka újabb fontos állomáshoz érkezetthttp://www.life.hu/sztarok/20160309-hosszu-katinka-ujabb-fontos-allomashoz-erkezett-fort-lauderdale-ben-versenyez.htmlKedvenc úszónőnk a Facebook-oldalán jelentette be, hogy tegnap megérkeztek Fort Lauderdale-be. TV + Sztárok--Baukó Éva Alekosztól szeretne gyermekethttp://www.life.hu/sztarok/20160308-bauko-eva-a-tv2-edes-elet-sztarja-alekosztol-szeretne-gyermeket.htmlAz Édes Élet sztárja megdöbbentő kijelentéssel állt elő. TV + Sztárok--Nyári Dia megmutatta az igazi arcát: Így fest smink nélkülhttp://www.life.hu/sztarok/20160308-nyari-dia-smink-nelkul-is-gyonyoru.htmlA Barátok közt színésznője, Nyári Dia nőnap alkalmából új oldalát miutatta meg a rajongóinak, és ezzel bebizonyította, hogy smink nélkül is gyönyörű. TV + SztárokOrigoÚjra visszatér a képernyőre Lagzi Lajcsihttp://www.life.hu/sztarok/20160308-lagzi-lajcsi-a-hal-a-tortan-cimu-musorban-ter-vissza-a-borton-utan-a-tevebe.htmlA nemrég szabadult Galambos Lajos a TV2 Hal a tortán című műsorában tér vissza a képernyőre. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.