A Tini mamik című sorozatból megismert celeb legújabb hivatalos közleményében cáfolta korábbi kijelentését, amelyben egy Uber-sofőrt nemi erőszakra tett kísérlettel vádolt meg.

Farrah Abraham a jelek szerint előbb beszélt, azután gondolkodott. A Tini mamik valóságshow-sorozat egykori sztárja a Page Six-en cáfolta meg korábbi kijelentését, amelyben egy Uber-sofőr szexuális erőszakra tett kísérlettel vádolt meg.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Jacopo Raule

Farrah a minap tett állítása szerint tavaly januárban hajnali kettő óra körül rendelt egy autót Long Islandre, a sofőrtől akkori pasija, Simon Saran mentette meg: a sztár szerint ugyanis meg akarta őt erőszakolni. Nos, mint nemrég kiderült, mindez nem egészen így történt. Beültem a kocsiba, és az úriember végigmért engem. Valami nagyon nem volt rendben vele - helyesbített a lapnak Farrah Abraham, aki hozzátette: simán megerőszakolhatták volna, hiszen a sofőr arra kérte őt, hogy sétáljon át az úton az autójáig. Nos, az Uber mindenesetre eltiltotta őt is és a volt barátját is a szolgáltatásuk használatától.