Új taggal bővült a magyar modell és playmate családja, és Lia nem bánja, hogy újdonsült kedvencéről koránál fogva többet kell gondoskodnia.

Féligmeddig vak, 19 éves, pelenkázni kell, és mivel nem bírja a sétát, veszek egy kutya-babakocsit, hogy sétáltatni tudjam - mondta el a Borsnak Kustánczi Lia új kutyusáról, Daniról.

Forrás: Facebook/Kustánczi Lilla

Az ebre a modell-playmate saját bevallása szerint Facebookon talált rá, és azonnal Érdre indult érte, egy privát menhelyre, ahol külföldre költöző idős gazdái hagyták. Lia szerint Danit két másik kutyája is megkedvelte, így most négyesben élnek nagy szeretetben.

Szeretném, ha biztonságban, nyugalomban, szeretetben élne. Miért pont nála éreztem ezt az erős kötődést? Mert úgy érzem, hogy a halott kiskutyám lelke szállt belé - magyarázta Lia, aki a jövőjét semmiképp sem itthon képzeli el - a modell terveiről bővebben ide kattintva olvashatsz!

Íme, hazánk leghíresebb szőrgombócai
Te hallottál már Hajdú Milláról, a híres celebcsalád legkisebb tagjáról? Vagy láttad már Schobert Hacsi legutóbbi fotóját? Ne reménykedj, nem a hazai sztárok eltitkolt, törvényen kívüli gyermekeiről rántjuk le most a leplet – itt egy sokkal vidámabb, no meg szőrösebb témával foglalkozunk inkább: bemutatjuk nektek a hazai sztárcsaládok méltán híres házi állatait.