A 90 éves K. Sándorné B. Gizellát már többször is elítélték 63 éves “pályafutása” alatt. Az idős hölgy egy újabb pere ma kezdődött el Győrben.

Fogvatartottként érkezett meg a Repülős Giziként elhíresült, idős asszony, aki már több helyről is tulajdonított el ezt-azt.  Legutóbb 70 ezer forintot lopott el egy kónyi házból, ami miatt ma állt bíróság elé - derült ki a Kisalföld riportjából. 

Forrás: MTI

Mivel az idős asszonyt tavaly elítélték Sopronban, Veszprémben és eljárás folyik ellene Vácott, valamint Hajdúszoboszlón, nem csoda, hogy nagy médiaérdeklődés övezi a gyakorlott besurranó tolvaj ténykedéseit, ő maga viszont nem tudta pontosan, hogy most melyik ügy miatt áll bíróság előtt.

Saját bevallása szerint betegsége miatt kutatási kényszert érez, ezért vonzzák őt elsősorban a csillogó dolgok, ha az nincs, akkor viszont a készpénzt is elteszi. Ma nem jogerősen 40 nap elzárásra ítélték K. Sándornét, aki 1953-ban került először összetűzésbe a rendőrséggel, és elmondása szerint betegségét először maga Szent-Györgyi Albert állapította meg.