Médiahatóság: A Való Világ 7 szabályt szegett, de nem büntetik

Forrás: Istvan Ruff -
Való Világ 7 NMHH szabályszegés műsor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa szerint a műsor veszélyeztette a kiskorúakat, a testület azonban egyelőre nem büntetheti meg a műsorszolgáltatót.

A megállapítás szerint az RTL II-n adott Való Világ 7 egyik adása súlyosan megszegte a korhatár-besorolási szabályokat. A csatornának 12 éven aluliak számára nem ajánlott minősítés helyett 16 éven aluliak számára nem ajánlottként, és 21 óra után kellett volna műsorra tűznie a vetítést - írja az Origo.

Forrás: Istvan Ruff

A megállapítás ellenére a médiahatóság nem róhat ki büntetést, hisz az adásért felelős CLT-UFA SA médiaszolgáltató Luxemburgban van bejegyezve, nem tartozik magyar joghatóság alá - a médiatörvény és az uniós szabályok szerint a hazai testület jogi mozgástere így igencsak korlátozott.

"Nekem üzenetem van ezzel a képpel" - Meztelen fotójáról beszélt Ördög Nórahttp://www.life.hu/sztarok/20160310-ordog-nora-musorvezeto-meztelen-fenykeperol-beszelt.htmlIndítaná-e gyermekeit tehetséggondozó műsorban? Szükséges volt-e a meztelenség legújabb könyvének borítóján? Többek között ezekről beszélt Ördög Nóra a Life.hu riporterének. TV + Sztárok--Cápával haverkodott Berki Krisztián http://www.life.hu/sztarok/20160310-berki-krisztian-szembenezett-felelmevel-es-uszott-egyet-a-capaval.htmlAz Édes élet sztárja szereti a veszélyt, és szeret szembenézni a félelmeivel is. A minap mindkettőre lehetősége nyílt, ugyanis Krisztián egy cápával lubickolt. TV + SztárokOrigoCaramel felesége lehet az év közösségi média-sztárjahttp://www.life.hu/sztarok/20160309-caramel-enekes-felesege-szilagyi-szilvi-a-meno-social-media-sztarok-kozott.htmlSzilágyi Szilvi is felbukkant a Glamour Women of the Year 2016 jelöltjei között. TV + Sztárok--Szabyest: "Kiszel Tünde a legjobb nő az országban"http://www.life.hu/sztarok/20160309-szabyest-enekes-a-kiszel-tundes-klipjerol-meselt.htmlAz énekes a naptárdívát kérte fel rá, hogy szerepeljen a klipjében, amit elmondása szerint egyáltalán nem fricskának szánt. TV + Sztárok--Kovács Áron: "Egyszer fent, egyszer lent..."http://www.life.hu/sztarok/20160309-kovacs-aron-musorvezeto-elmondta-velemenyet-az-atigazolasi-hullamrol.htmlA műsorvezető bevallotta, minden kollegáját és őt is érinti az átigazolási hullám, ami éppen a tévécsatornák között zajlik. TV + SztárokFotó: Szabó Balázs/Life.huHosszú Katinka újabb fontos állomáshoz érkezetthttp://www.life.hu/sztarok/20160309-hosszu-katinka-ujabb-fontos-allomashoz-erkezett-fort-lauderdale-ben-versenyez.htmlKedvenc úszónőnk a Facebook-oldalán jelentette be, hogy tegnap megérkeztek Fort Lauderdale-be. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.