Kiskorú gyermek megerőszakolása miatt keresnek egy férfit

Forrás: Thinkstock -
kiskorú nemi erőszak férfi rendőrség erőszak bűncselekmény körözés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rendelkezésre álló adatok szerint egy ismeretlen elkövető, 2016. március 5-én, Budapest XXI.kerületében található parkos területen egy kiskorú bántalmazott, majd szexuális erőszak bűntettét követte el sérelmére.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Főosztály Gyermek- és Ifjúságvédelmi Osztálya, eljárást indított szexuális erőszak bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen. Az elkövető 15-25 év közötti, körülbelül 170-175 centiméter magas, vékony testalkatú férfi. Szeme színe barna. Haja göndör, kétoldalt felnyírt, fekete színű. Fogazata hiányos – írja a police.hu.

A férfi a bűncselekmény elkövetésekor világoskék színű, cipzáros pulóvert, fekete színű melegítőnadrágot és világoskék színű "Nike" márkajelzésű cipőt viselt. A cipőn fekete színű pipa volt, valamint mindkét cipő külső és belső részén szakadás volt látható. Az elkövetőről grafika áll rendelkezésre.

Forrás: police.hu
Véletlenül lelőtte a fegyverjogi aktivistát a 4 éves kisfiahttp://www.life.hu/news/20160311-jamie-gilt-fegyverjogi-aktivista-edesanyat-veletlenul-lelotte-4-eves-kisfia.htmlJamie Giltet az autójában lőtte hátba gyermeke, miután a fiúcska megtalálta a hátsó ülésnél szertehagyott pisztolyát. NewsOrigoA legszomorúbb kép, amelyet a világ legboldogabb helyén valaha készítettekhttp://www.life.hu/news/20160311-elkeszult-disneyland-legboldogtalanabb-es-legszomorubb-fenykepe.htmlDisneylandnek a világ legörömtelibb helyszínének kellene lennie. Ám nem mindenkinek. NewsOrigoNem halunk éhen a hosszú hétvégén! Szombaton és hétfőn is lehet vásárolnihttp://www.life.hu/news/20160311-hosszu-hetvegen-szombaton-es-hetfon-is-nyitva-lesznek-a-boltok.htmlA négynapos pihenő alatt csak vasárnapra és keddre, a nemzeti ünnepre kell bespájzolnunk, szombaton és hétfőn viszont a szokásos módon vásárolhatunk. NewsThinkstockSzörnyű! Vadásztőrrel gyilkolták meg a Népligetnél eltűnt lányt http://www.life.hu/news/20160311-tordofesek-okoztak-vivien-halalat-a-nepligetnel-eltunt-lany-a-rendorseg-nyomoz.htmlAz eddigi adatok alapján tőrdöfések okozták Vivien halálát. A húszéves kakucsi lányt március 4-én éjszaka gyilkolta meg egy gyerekkori ismerőse - közölte a Pest Megyei Főügyészség. News--Modellszerződést ajánlottak a legszexibb rabnakhttp://www.life.hu/news/20160311-modellszerzodest-ajanlottak-a-legszexibb-rabnak.htmlÚgy tűnik, a legjobb dolog, ami Jeremi Meeks-szel történhetett az volt, hogy börtönbe került. Ekkor figyelt fel rá egy modellügynökség, amely a férfi szabadulása után rögtön egy szerződést ajánlott neki. NewsOrigoHalálos beteg a gyilkos bálna, aki korábban megölte tréneréthttp://www.life.hu/news/20160310-halalos-beteg-az-floridai-akvariumban-elo-gyilkos-balna-aki-megolte-az-idomitojat.htmlÚgy tűnik, hogy halálos kórban szenved az a gyilkos bálna, aki már évek óta a floridai akvárium lakója. Az állat akkor vált híresből hírhedté, amikor egy élő show után megölte trénerét. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.