Baukó Éva egy olyan cikk maitt borult ki, melyben "botránycelebként" aposztrofálták őt és Alekoszt. Ezek után kendőzetlenül osztotta meg véleményét a nagyközönséggel a Facebookon. 

Erős szavakkal, nyomatékosan tett tisztába minden vele kapcsolatban felmerült tévhitet Baukó Éva, aki egy róla megjelent cikk miatt érezte szükségét annak, hogy tiszta vizet öntsön a pohárba. Az írásban ugyanis "botránycelebként" aposztrofálták, ez pedig teljesen kiverte nála a biztosítékot.

Forrás: Facebook/Baukó Éva

"Három éve -amióta nem iszom- semmi botrányos dolgot nem tettem, kiegyensúlyozott vagyok. Rendes, becsületes dolgozó ember vagyok, aki van hogy egy nap 10-12 órát is dolgozik és csak aludni jár haza. Szórakoztató, vicces műsort csinálunk Alekosszal, és a visszajelzések alapján ez működik is, hiszen rengeteg levelet kapunk, hogy szeretnek minket, tudnak velünk azonosulni" -írja Éva, aki többek közt azt is kifejtette,hogy ebben az országban gyakorlatilag az összes celebnő megmutatta már a mellét. A teljes posztot itt olvashatjátok el.