Március 21-től indult az RTL Klub új műsora, ahol meglehetősen puritán körülmények között kell helyt állniuk a versenyzőknek. A városi luxushoz szokott szereplőknek nem lesz könnyű dolguk!

A tanyasi élet minden nehézségével szembe kell majd néznie a Farm 14 versenyzőjének, akik még nem is tudhatják pontosan, mire vállalkoztak. Múlt századi körülmények között kell majd elboldogulniuk, ahol szelfibottal bizony nem mennek semmire! 

Forrás: RTL Klub

A jelentkezőket nem tántorították el a várható nehézségek, pedig itt nem lesz vegán kolbász, és a mosolygás helyett is többet ér két erős kar. A változatos csapatban lesz a szexi ruháit fegyverként használó felszolgálólány, egykori chippendale fiú, és dögös kaszkadőr is.

Szőke Cintia a győzelmet szereti, ezért ha kell, akár kihívó öltözékbe is bújik, hogy a főnökét lenyűgözze. Hamarosan kiderül, hogy a Farmon mire megy a csáberejével. 

Szőke CintiaForrás: RTL Klub

Varga Sándor legjobban a testét imádja építeni, ez a hagyatéka a chippendale fiús múltjának. Állítása szerint rajta csak a fokhagymaszagú emberek tudnak kifogni!

Varga SándorForrás: RTL Klub

Dániel Gergő biztosan a női nézők kedvence lesz. Hivatásos katonaként dolgozott, jelenleg pedig kaszkadőrként kergeti a veszélyes helyzeteket! Ráadásul a vidéki élet sem áll tőle távol.

Dániel GergőForrás: RTL Klub

A versenyzők között rajtuk kívül egyedülálló anyuka, bizonyítani vágyó fiatal lány, de még nárcisztikus modell is lesz. Az biztos, hogy a játékosoknak fel kell kötniük a gatyájukat, ha a dobogó legfelső fokán akarnak végezni.