Ilyen lesz Emily Ratajkowski, ha megöregszik

medence bikini Emily Ratajkowski Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hihetetlenül vékony modell már mindenhogy megmutatta magát, ezúttal viszont különleges képet tett közzé. Anyukájával közösen sütkéreznek a medencében.  

Emily Ratajkowski legutóbbi képével kissé meghazudtolta önmagát, hiszen pucér teste helyett - amit már mindenki láthatott minden szögből - azt osztotta meg rajongóival, hogyan ütik el az időt az anyukájával. A medencében sütkéreznek természetesen, és ha a modell az édesanyjára ütött, idősebb korában is nagyon szép nő lesz.

Forrás: Instagram/Emily Ratajkowski
Aleska: "Ha mindent kiteszünk, az néha túl sok"http://www.life.hu/sztarok/20160318-aleska-es-hevesi-kriszta-ferfiak-nelkul-mereszen-kivagott-ruhaban-galaztak.htmlA Life.hu riporterének sikerült kifaggatnia Aleskát és Hevesi Krisztát, amint a Glamour Gálán vörös szőnyegén sétálgattak. A hölgyek kicsit jobban megmutatták magukat a kamerának. TV + SztárokOrigoTalmácsi Gábor fotósnak állthttp://www.life.hu/sztarok/20160318-talmacsi-gabor-gyorsasagi-motoros-vilagbajnok-fotosnak-allt-es-egesz-este-baratnojet-kocso-monikat.htmlA világbajnok motorversenyző egész este gyönyörű barátnőjét fotózta a Glamour gálán. TV + Sztárok--Kulcsár Edina szerelmével gálázott - Videó! http://www.life.hu/sztarok/20160318-kulcsar-edina-ragyog-a-boldogsagtol-uj-szereleme-oldalan-galazott-a-musorvezeto.htmlA csodaszép műsorvezető már új párja oldalán jelent meg az idei Glamour Gálán. A Life.hu kérdéseire örömmel válaszoltak, sőt még néhány magánéleti titkot is elárultak. TV + Sztárok--Hatalmas pocakkal vette át Csobot Adél az Év énekesnője díjathttp://www.life.hu/sztarok/20160318-csobot-adel-az-ev-enekesnoje-lett-a-galmour-galan-es-szuk-ruhaban-latszott-pocakja-egyre-nagyobb.htmlA Glamour-gálán az énekesnő meghatódva vette át a díjat. A szép énekesnő pocakja napról napra egyre nagyobb. TV + Sztárok--Dobó Kata: "Ennél nagyobb szerelem nem volt az életemben, és nem is lesz"http://www.life.hu/sztarok/20160318-dobo-kata-szinesznonek-lanyanal-szofinal-nem-lesz-nagyobb-szerelem-az-eleteben.htmlA színésznő számára az anyaság és kislánya, Szofi jelenti a legnagyobb szerelmet, amely úgy véli, a női-férfi kapcsolatokat is képes megváltoztatni. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.hu"Morális kérdés, hogy lesz-e csirkevágás a Farmon"http://www.life.hu/sztarok/20160318-a-farm-rtl-klub-uj-realityjerol-tudtunk-meg-kulisszatitkokat.htmlKónya Gergely, kreatív főszerkesztővel beszélgettünk, és megtudtuk, hogyan boldogulhatnak majd a versenyzők a középkori körülmények között. Sőt az is kiderült, hogy egy ismert arc fogja mentorálni a szereplőket. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.