Bálnának csúfolták, plus size modell segített neki

Forrás: Instagram/misslauraleej -
iskola tinédzser duci póló csúfolódás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 16 éves Dannie „Dee” McMillan először csak furcsa pillantásokra lett figyelmes majd rájött, hogy az interneten is csúfolják a külsejét. Zseniális módon védte meg magát. 

A texasi lány először teljesen kiborult a dolgon, majd úgy döntött, hogy ír egy levelet a példaképének, az ismert plus size modell Laura Lee-nek. A modell tanácsára Dannie egy bálnás pólóban ment iskolába, ami nagyon meglepte a csoporttársait. Később még jótékonysági ügy is lett a dologból - írja az Upworthy.

Laura Lee Forrás: Instagram/misslauraleej

Pólók árusításába kezdett, a bevétellel pedig a Save the Whales bálnamentő alapítványt kezdte támogatni. Eddig mintegy kétezer dollár jött össze, melyet a szervezet oldalán fel is tüntettek. A lány szerint ez is azt mutatja, hogy a gyűlöletet könnyen lehet szeretetre váltani.

Madonna színpadra hívott egy tinilányt, és mindenki előtt levetkőztettehttp://www.life.hu/news/20160318-madonna-enekesno-szinpadra-hivott-egy-17-eves-lanyt-es-levetkoztette-mindenki-elott.htmlAz 57 éves popdíva az ausztráliai Brisbane-ben koncertezett, itt vette le a színpadra hívott 17 éves lány felsőjét. A tinédzser ennek ellenére sem érzi magát kellemetlenül a történtek miatt. News--II. Erzsébet királynő 78 évvel ezelőtt pingvineket kergetetthttp://www.life.hu/news/20160317-ii-erzsebet-kiralyno-pingvineket-kergetett-78-evvel-ezelott.htmlII. Erzsébet brit királynő csütörtökön ellátogatott a londoni állatkertbe, ahol megnyitotta az Oroszlánok Földje kiállítást. Ennek apropóján napvilágot látott egy szintén a fővárosi állatkertben készült 1938-as fotó, amelyen a kis Erzsébet egy pingvint kerget. News--Ezek a sztárok az internet 30 legbefolyásosabb személyeihttp://www.life.hu/news/20160317-ime-az-internet-30-legbefolyasosabb-szemelyeinek-listaja.htmlKim Kardashian és a Harry Potter írója, J.K. Rowling idén is felkerültek a Time magazin rangsor nélküli listájára, amely az internetes világ 30 legbefolyásosabb személyét sorolja fel. News--Kiesett egy busz kereke menet közben Budapesten http://www.life.hu/news/20160317-menet-kozben-esett-ki-a-bkv-busz-kereke-egy-ember-megserult-video.htmlA baleset a fővárosi Bartók Béla úton történt még tegnap este. Az elgurult kerék elütött egy gyalogost, aki megsérült. News--Megdöbbentő fotók egy csecsemőről, aki burokban születetthttp://www.life.hu/news/20160316-megdobbento-fotok-az-ikerszulesrol.htmlMindent felülmúl egy nemrég megjelent fotósorozat! A fotós egy ikerpár otthonszületését akarta megörökíteni, ami már önmagában is elég ritka, hiszen az ikreket általában császármetszéssel segítik a világra, de ami történt, arra ő sem számított: Az egyik csecsemő burokban született! NewsOrigoSelena Gomez a legkövetettebb sztárhttp://www.life.hu/news/20160316-selena-gomez-enekesnonek-van-a-legtobb-kovetoje-instagramon.htmlA fiatal énekesnő letaszította a trónról kolléganőjét, Taylor Swiftet: ő lehet az első híresség, aki átlépi a 70 milliós követőszámot Instagramon. NewsAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.