Barátaival borozott a halála előtt Kamondi Zoltán

Forrás: MTI/- -
Kamondi Zoltán halál rendező film barátok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lakásában találtak rá holtan a több nemzetközi fesztiváldíjat is nyert rendezőre kollégái, akik nem tudtak arról, hogy a filmesnek bármilyen betegsége lett volna.

A rendező feltehetően rosszul lett, és rázuhant a lakásában lévő üvegasztalra, ami összetört alatta. A körülmények miatt vizsgálatot indított a rendőrség, végül kizárták az önkezűséget - írja a Blikk.

Forrás: MTI/-

A kollégái nem tudtak arról, hogy Kamondi bármilyen betegségben szenvedne. Szerintük kifejezetten boldog volt a rendező, hiszen befejezte új, Halj már meg! című filmjét. Előző éjszaka a Toldi moziban vett részt egy filmes bemutatón, ahol Ferenczy Gábor producer beszélt is vele. A lap szerint nem kizárt, hogy még aznap éjjel rosszul lett. Munkatársai azért indultak el a lakására, mert másnap nem jelent meg egy megbeszélésen.

“Semmi nem látszódott rajta, jókedve volt, együtt boroztunk előző este a moziban. Boldog volt, hogy a sok nehéz­ség ellenére is sikerült befejeznie a filmjét, amelynek már az utómunkálatain is túl vannak, csak egy-két részlet hiányzik” - mondta a lapnak Ferenczy Gábor.

Fotó: Pályi Zsófia

Koltai Lajost is megrázta a filmes halála, azt mondta, régen látta ennyire elégedettnek Kamondit.

Az asszisztense hívott fel, nagyon szomorú vagyok” - árulta el a filmes, aki hozzátette, a kollégáit rettenetes látvány fogadta a rendező lakásába lépve. “Miután a kollégái nem tudták elérni, elmentek hozzá, és rettenetes látvány fogadta őket. Rázuhant az üvegasztalra, azaz olyan rosszullét jöhetett rá, ami ellen védekezni sem tudott. Pedig ilyen boldognak, elégedettnek rég láttam, ami nem csoda, a film nagyszerű lett. Sajnos már nélküle visszük külföldi fesztiválokra. Nagy tervei voltak, és a legszörnyűbb, hogy csak a nehéz­ségekben volt része, a munkája gyümölcsét már nem élvezheti, pedig nagyon vágyott rá” - mondta Koltai Lajos.

Andai Györgyi számára megváltás volt a halálhttp://www.life.hu/news/20160318-andai-gyorgyi-szineszno-sokat-szenvedett-megvaltas-volt-neki-a-halal.htmlCsendben, de nagyon hosszú ideje szenvedett már a Jászai Mari és Aase-díjas színésznő. Betegsége ellenére azonban mit sem veszített humorérzékéből. News--II. Erzsébet királynő 78 évvel ezelőtt pingvineket kergetetthttp://www.life.hu/news/20160317-ii-erzsebet-kiralyno-pingvineket-kergetett-78-evvel-ezelott.htmlII. Erzsébet brit királynő csütörtökön ellátogatott a londoni állatkertbe, ahol megnyitotta az Oroszlánok Földje kiállítást. Ennek apropóján napvilágot látott egy szintén a fővárosi állatkertben készült 1938-as fotó, amelyen a kis Erzsébet egy pingvint kerget. News--Így fogadta gazdáját a 13 éves beteg kutyus: Megható videó!http://www.life.hu/news/20160317-szivbemarkolo-pillanatok-egy-kutyusrol-es-a-gazdajarol-igy-fogadta-gazdajat-video.htmlHannah még gyermekkorában kapta a kis Buddyt, akivel évek óta nagyon szoros kapcsolatban állnak. Most 3 és fél hónapot töltöttek egymás nélkül, mely mindkettőjüket megviselte. NewsOrigoTizedszer sötétedik el a Föld egyetlen órárahttp://www.life.hu/news/20160317-a-fold-oraja-kezdemenyezes-a-kornyezetvedelem-fontossagara-hivja-fel-a-figyelmet.htmlMárcius 19-én este fél kilenckor ismét elsötétedik egy teljes órára a Föld. A WWF természetvédelmi szervezet által létrehozott kezdeményezés célja, hogy felhívja a figyelmet a túlfogyasztás, a környezetszennyezés és a globális felmelegedés problémájára. News--Elhunyt a világhírű bűvész, Paul Danielshttp://www.life.hu/news/20160317-paul-daniels-buvesz-meghalt.htmlA britek kedvenc tévésztárja és a bűvészvilág egyik legkiválóbbika 77 éves volt. NewsOrigoSzörnyű! Utcára kerülhet egy rákos beteg, mert nincs elég pénzehttp://www.life.hu/news/20160317-a-daganatos-betegsegben-szenvedo-no-utcara-kerulhet-nem-tud-dolgozni-video.htmlA 42 éves asszonynál mellrákot mutattak ki az orvosok, de nem tudja magát kezeltetni, mert nincs pénze, sem pedig otthona. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.