Hatalmas vita robbant ki az alternatív gyógyászat körül a Facebookon, Bajor Imre egykori kezelője, Vargha Zoltán és a műsorvezető között.  

Vágó István álláspontja szerint felül kell vizsgálni az alternatív medicina törvényes szabályozását, sőt, a szükséges korrekciók érdekében javaslattal kell élni az EU felé is, hogy eltűnjenek a kuruzslók és álorvosok. A műsorvezető nézeteit Boldogkői Zsolt molekuláris biológus osztotta meg Facebook oldalán. 

Forrás: MTI/Kallos Bea

Bajor Imre egykori kezelője, Vargha Zoltán felbőszülten reagált a posztra, és egy valóságos kommentháború alakult ki a felek között. Vargha védte igazát és tevékenységét, ám Vágó István ekkor megemlítette Bajor Imre színművészt is, akin a “csodadoktor” nem tudott segíteni. A műsorvezető kommentjében Bajor Imre özvegyét, Ildikó asszonyt is bejelölte, akit nagyon felzaklattak a természetgyógyász szavai.

“Nyilvánvalóan méltatlan a helyzet, nagyon bánom, hogy Ildikót belerángattam ebbe. Nem kellett volna, borzasztóan sajnálom. Természetesen felhívtam és bocsánatot kértem tőle, és bocsánatot ké­rek most is” - nyilatkozta a Borsnak Vágó István, aki hozzátette, hogy azt, amit Varghának mondott, fenntartja.