Amy Schumer közel 300 ezer forintos borravalót adott egy csaposnak

Forrás: AFP/Kevork Djansezian -
Amy Schumer bár borravaló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amy Shumer, Amerika egyik kedvenc humoristája New York egyik színházában járt, ám előtte ledöntött pár italt a barátaival, és busás borravalóval lepte meg a bár dolgozóit.

Amy Schumer nagyjából már mindenből viccet csinált, no meg persze bolondot is, például Kim és Kanye párosból is a Time magazin gáláján. De az is emlékezetes pillanat volt, amikor az MTV Movie Awards-on Amber Rose-zal váltott leszbicsókot.

Amy Schumer Forrás: AFP/Kevork Djansezian

Ám a legutóbbi "akcióját" egyáltalán nem poénnak szánta! Amy a New York-i Hamilton bár 21000 forintos számlája mellé 1000 dollárt, azaz

közel 275000 forintot jattolt szombaton.

Az egyik boldog alkalmazott pedig az Instagram-oldalán újságolta el a hírt.

Forrás: Instagram/ Madeleine DeJohn

Azon természetesen meg sem lepődünk, hogy Amy megosztott egy vicces, grimaszolós fotót az estéről.

Forrás: Instagram / Amy Schumer
Nem fogod elhinni, hogy kivel jár Emily Ratajkowskihttp://www.life.hu/sztarok/20160321-bemutatjuk-emily-ratajkowski-szerelmet.htmlEmily Ratajkowski az a nő, aki bárkit meghaphat. Nem hiszed? Akkor nézd meg a legutóbbi fürdőruhás képét, vagy azt, amelyiken egy szál pulóverben pózolt. Persze mind tudjuk, hogy nemcsak a külső számít, mégis azt képzeltük, hogy egy földi halandó szóba se jöhet a bombatestű modellnél. Tévedtünk!TV + Sztárok--Snoop Dogg azt üzente, hogy ellátogat Marosbogátrahttp://www.life.hu/sztarok/20160321-snoop-dogg-azt-uzente-hogy-ellatogat-marosbogatra.htmlA kolumbiai főváros helyett véletlenül Marosbogátra jelentkezett be Snoop Dogg az Instagram-oldalán. A polgármester ki is jelentette, hogy tárt karokkal várja a reppert, aki azt ígérte, hogy hamarosan érkezik. TV + Sztárok--Elhunyt Andai Györgyi, Jászai Mari-díjas színésznőhttp://www.life.hu/sztarok/20160316-meghalt-andai-gyorgyi-jaszai-mari-es-aase-dijas-szineszno.htmlMindössze 68 évesen elhunyt Andai Györgyi Jászai Mari és Aase-díja színésznő, közölte a szinhaz.hu internetes oldal. TV + SztárokMTI/Kollányi PéterEgy lány elég kitartó volt, és mára már a kedvenc sztárja a párjahttp://www.life.hu/sztarok/20160316-egy-lany-eleg-kitarto-volt-es-mara-mar-a-kedvenc-sztarja-a-parja.htmlHa arról álmodozol, hogy összejössz a kedvenc sztároddal, semmi másra nem lesz szükséged, csak a közösségi médiára, és sok-sok évnyi türelemre. Íme a bizonyíték: Daniell Ceaser, akinek sikerült összejönnie gyerekkori kedvenc sztárjával, imádott sorozatának szereplőjével.TV + Sztárok--Amíg mások a munkahelyen izzadnak, Lana Del Rey a strandonhttp://www.life.hu/sztarok/20160311-lana-del-rey-a-malibui-strandon-pihente-ki-a-het-faradalmait.htmlLana Del Rey szerdán a malibui strandon pihente ki a hét fáradalmait, és akkor sem zavartatta magát, amikor egy kíváncsi paparazzi minden mozdulatát lencsevégre kapta. Lássuk! TV + Sztárok--Katie Holmes csak vacog, míg lánya csak egy kis topban vigyoroghttp://www.life.hu/sztarok/20160313-katie-holmes-nem-birta-a-hideget.htmlKatie Holmes és Tom Cruise a kezdetektől óvják közös lányukat a nyilvánosságtól, nemrég azonban lencsevégre kapták a Surit, amint pénteki balett órája után sétál kéz a kézben híres anyukájával. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.