Bahama-szigetek Rubint Réka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rubint Réka Dominika mesés partján tündökölt egy falatnyi bikiniben, ám a látszattal ellentétben nem nyaralt, hanem az edzőtáborában segített azoknak, akik önbizalmat és izmokat szeretnének építeni.

Rékának szerencsére sikerült beilleszteni a programjába egy fürdőruha-fotózást is, aminek köszönhetően ismét megcsodálhatjuk tökéletes testét. Nem is csoda, hogy a kommentelők odavoltak a látványtól, és csak úgy sorakoztak a dicsérő szavak a poszt alatt.

Forrás: Instagram / Rubint Réka

Damon nélkül folytatódik a Vámpírnaplókhttp://www.life.hu/sztarok/20160322-meg-egy-foszereplo-kiszall-a-vampirnaplokbol.htmlMár az is sokkolta a Vámpírnaplók rajongóit, Nina Dobrev kiszállt a sorozatból, de most úgy tűnik, hogy Damon Salvatore is követi. TV + Sztárok--Snoop Dogg azt üzente, hogy ellátogat Marosbogátrahttp://www.life.hu/sztarok/20160321-snoop-dogg-azt-uzente-hogy-ellatogat-marosbogatra.htmlA kolumbiai főváros helyett véletlenül Marosbogátra jelentkezett be Snoop Dogg az Instagram-oldalán. A polgármester ki is jelentette, hogy tárt karokkal várja a reppert, aki azt ígérte, hogy hamarosan érkezik. TV + Sztárok--Félelmetesen fest Lady Gaga smink nélkülhttp://www.life.hu/sztarok/20160313-szornyen-fest-lady-gaga.htmlLady Gaga megjelenése legtöbbször kiveri a biztosítékot, ahogy most is ez történt, csakhogy egy olyan kép miatt, amin egy teljesen új arcát mutatta meg: smink nélkül. TV + Sztárok--Brooke Shieldsnél csak a lányai morcosabbakhttp://www.life.hu/sztarok/20160317-az-ido-brooke-shields-en-es-a-lanyain-is-nyomot-hagyott.htmlBrooke Shields fiatalon a világ egyik legszebb színésznője volt, mára azonban sokat veszített a fényéből, emellett még azt sem mondhatnánk, hogy majd kicsattan a boldogságtól. Legalábbis az utolsó fotója alapján biztosan nem. Sebaj, ez is bizonyítja, hogy neki is lehetnek rossz napjai. TV + Sztárok--Amíg mások a munkahelyen izzadnak, Lana Del Rey a strandonhttp://www.life.hu/sztarok/20160311-lana-del-rey-a-malibui-strandon-pihente-ki-a-het-faradalmait.htmlLana Del Rey szerdán a malibui strandon pihente ki a hét fáradalmait, és akkor sem zavartatta magát, amikor egy kíváncsi paparazzi minden mozdulatát lencsevégre kapta. Lássuk! TV + Sztárok--A Forma 1-es világbajnok egy Playboy-modellel randizikhttp://www.life.hu/sztarok/20160310-playboy-modell-a-forma-1-es-vilagbajnok-uj-kedvese.htmlA Forma 1-es világbajnok, Jenson Button a válása után nem maradt túl sokáig facér. Ráadásul új barátnője nem más, mint egy Playboy-modell. TV + SztárokAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.