Válassz! Te kit látnál a nyuszis magazinban meztelenül?

Vajna Timi meztelenség Sarka Kata Playboy trendi húsvét 2016 húsvét Kulcsár Edina Erős Antónia nyuszi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A húsvét a nyuszikról és a tojásokról szól, mi azonban most arra vagyunk kíváncsiak, ti kit látnátok Playboy-nyusziként tündökölni.

Számtalan magyar modell, színésznő és szexi sztár levetkőzött már a nyuszis magazinban. A legemlékezetesebbek Zalatnay Sarolta, Liptai Claudia, Détár Enikő, Baby Gabi fotói voltak. Nos, ettől az évtől kezdve vége a meztelenkedésnek, és nem gyönyörködhetünk a magyar sztárok testének domborulataiban, mert ahogy az Origo.hu írta, az internet elavulttá tette a meztelenséget, a pornográf magazinok már nem olyan jól eladhatóak, mint régen – ezzel magyarázták a New York Times jelentése szerint az amerikai tulajdonosok, hogy kikerülnek a meztelen nők a Playboyból. Mi azért még teszünk egy kísérletet, és kikérjük a véleményeteket, ti kit látnátok szívesen a nyuszis magazin hasábjain?

Forrás: Instagram/Sarka Kata, Fotó: Borzi Vivien

Erős Antóniát sokan megcsodálták volna a magazinban, ám egy híradósnak nem férne bele, hogy ledéren parádézzon az újság címlapján.

Tatár Csilla sokszor mondott nemet Pantl Péternek, a lap főszerkesztőjének, aki hiába kérlelte a műsorvezetőt, hogy fedje fel bájait a címlapon.

Sarka Katát a legmenőbb modellek között tartják számon, ám az biztos, férje, Hajdú Péter sosem menne bele abba, hogy felesége ilyen módon tegye közszemlére bájait.

Kulcsár Edinát, Magyarország egyik legszebb lányát, aki a Miss World világversenyen is második helyezést ért el, biztos beválasztanák az esélyesek közé, ha még tartanának olyan brainstormingot, ahol a lehetséges címlaplányokon ötletelnek.

Vajna Timi gyönyörű teste biztos magas eladott példányszámot hozhatna, de erre már úgysem kerülhet sor, azért szavazni rá is szabad, bár nem tudjuk, lenne-e olyan összeg, amiért ő meztelenül a kamerák elé állna.

Medveczky Ilona annak idején bevallotta, 100 millió forintért vetkőzne, mert abból állhatná háza felújítási munkálatait, ám úgy tűnik, ilyen busás összeget nem tudtak megadni neki.

Ungár Anikó a szakmájából kifolyólag jobban szereti a titokzatosságot, ezért sosem vetkőzött.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.