Daninak saját bevallása szerint szüksége van a szexre, mert férfi, és ráadásul ezzel komoly taktikai előnyhöz is juthat - ecsetelte az egyik Farm-lakónak, Cintiának.

Még csak néhány napja kezdődött el az RTL Klub Farm című valóságshow-ja, az egyik legtöbb kiválasztójelet kapó Dani máris azt ecsetelte a legutóbbi adásban Cintiának, neki bizony szüksége van a szexre. Nem csupán szükségletei kielégítése végett, hanem taktikai megfontolásból is. 

Forrás: RTL Klub

Könnyebb úgy véghez vinni, ha ez a része rendben van, és kicsit nyugodtabb vagy, mint a többiek, akik tiszta idegek, mert azt se tudják, mikor volt utoljára valami - magyarázta Dani, aki először a meztelenül fürdőző Laurát kezdte el becserkészni, ám saját bevallása szerint ha egy hetet adott a lánynak, ha nem megy, akkor Diára fog "rámenni." Őt lehet, hogy ketten is meg lehetne *** - fogalmazott. A videót alább nézheted meg:

A Farm első kiválasztása néhány nappal ezelőtt zajlott le: a legtöbb kiválasztó jelet kapó Dani és Heni közül a Heti Gazdának, azaz Sándornak kell kiválasztania azt az egyet, aki majd párbajozni megy.