Nem folytatódik a TV2 Összezárva Friderikusszal című műsora. A sikeres formátum Friderikusz Sándor személyére épült, így nem veszi át másik műsorvezető a legendás televíziós helyét.

A korábban bejelentettekkel ellentétben a TV2 nem tűzi műsorára az Összezárva Friderikusszal harmadik évadát. Eddig összesen tizenhét vendég költözött össze 24 órára a Pulitzer-emlék és Prima Primissima-díjas Friderikusz Sándorral. A műsor a TV2 legnépszerűbb produkciói közé tartozott, a legnézettebb adása több mint 1,2 millió nézőt ültetett a televíziók elé a teljes lakosság körében. A csatorna bízik abban, hogy Friderikusz Sándorral a jövőben még lesz lehetősége együtt dolgozni.

Fotó: Tv2
Ezért hagyta ott a TV2-t Friderikusz Sándor
"Nem leszek a TV2 új Naplójának riportere, sőt, legnagyobb sajnálatomra arról is lemondok, hogy folytassam az Összezárva Friderikusszalt. A nézőktől pedig, akik szerették ezt a műsort, elnézést kérek, azok nevében is – mert ők úgysem fogják megtenni –, akik ismét, nem először, olyan helyzetet idéztek elő (a TV2-nél), amelyet tisztességes és professzionális műsorkészítő már nem vállalhat" - írta közösségi oladlán a műsorvezető, akinek teljes levelét a Life.hu-n olvashatod.