Összezárva Friderikusszal TV2 sikerműsor Friderikusz Sándor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem folytatódik a TV2 Összezárva Friderikusszal című műsora. A sikeres formátum Friderikusz Sándor személyére épült, így nem veszi át másik műsorvezető a legendás televíziós helyét.

A korábban bejelentettekkel ellentétben a TV2 nem tűzi műsorára az Összezárva Friderikusszal harmadik évadát. Eddig összesen tizenhét vendég költözött össze 24 órára a Pulitzer-emlék és Prima Primissima-díjas Friderikusz Sándorral. A műsor a TV2 legnépszerűbb produkciói közé tartozott, a legnézettebb adása több mint 1,2 millió nézőt ültetett a televíziók elé a teljes lakosság körében. A csatorna bízik abban, hogy Friderikusz Sándorral a jövőben még lesz lehetősége együtt dolgozni.

Fotó: Tv2

Ezért hagyta ott a TV2-t Friderikusz Sándor

"Nem leszek a TV2 új Naplójának riportere, sőt, legnagyobb sajnálatomra arról is lemondok, hogy folytassam az Összezárva Friderikusszalt. A nézőktől pedig, akik szerették ezt a műsort, elnézést kérek, azok nevében is – mert ők úgysem fogják megtenni –, akik ismét, nem először, olyan helyzetet idéztek elő (a TV2-nél), amelyet tisztességes és professzionális műsorkészítő már nem vállalhat" - írta közösségi oladlán a műsorvezető, akinek teljes levelét a Life.hu-n olvashatod.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.