Összezárva Friderikusszal TV2 Friderikusz Sándor Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy már megírtuk, Friderikusz Sándor sem a Napló riportere nem lesz, sem az Összezárva Friderikusszal című műsort nem folytatja. Állítja, a TV2-nél olyan helyzet állt elő, amihez nem akarja a nevét adni. Hajdú Péter, az Összezárva producere is posztolt a témában. 

Hajdú arról ír az oldalán, hogy kedden megosztott egy Churchill-idézetet, aminek semmi köze nem volt a Friderikusz-ügyhöz, aztán levette, mert többen félreértették. Hangsúlyozta, hogy bár a tévés a döntésével komoly nehézséget okozott a csatornának, ő ettől függetlenül kiemelkedő tehetségű szakembernek tartja.

Tegnap kitettem egy Churchill idézetet, amelyet már korábban posztoltam! Az idézetnek természetesen semmi köze nem volt...

Közzétette: Hajdú Péter2016. március 24.

Hajdú posztját többen is kommentálják: az Összezárva Friderikusszal hiányozni fog a nézőknek.

Kettőjük között dől el, ki lesz a Farm első kiválasztottjahttp://www.life.hu/sztarok/20160323-farm-dani-es-farm-heni-kozul-lesz-a-farm-elso-kivalasztottja.htmlMég csak a harmadik napnál járunk, de máris lezajlott a Farm első kiválasztása. Kiderült, kik azok, akiknek az elmúlt rövid idő alatt a legtöbb játékossal sikerült megutáltatniuk magukat. TV + SztárokOrigoKét nap után feladta a játékot a Farm várandós szereplőjehttp://www.life.hu/sztarok/20160323-feladta-a-jatekot-a-farm-varandos-szereploje-tina.htmlNagy reményekkel költözött be, de máris feladta a versenyt és hazaköltözött a Farm állapotos játékosa, Szita-Győri Valentina Hajnalka. Tina bevallotta, nem gondolta át, mi vár rá a játékban és belátta, jobb neki otthon várandósan. TV + SztárokOrigoD. Tóth András lesz a Fókusz új műsorvezetőjehttp://www.life.hu/sztarok/20160323-d-toth-andras-lesz-a-fokusz-uj-musorvezetoje.htmlMárcius 24-től D. Tóth András lesz a Fókusz új műsorvezetője. Az RTL Klub híradósa csütörtöktől már Barabás Éva váltótársaként lesz látható az RTL Klubon. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoMindenét pénzzé teszi? Nagyboldogasszony után eladó Lagzi Lajcsi érdi kastélya ishttp://www.life.hu/sztarok/20160319-nagyboldogasszony-utan-elado-lagzi-lajcsi-erdi-kastelya-is.htmlNagyboldogasszonypusztai birtoka után érdi ingatlanját is árulja a mexikóban tartózkodó Galambos Lajos.TV + SztárokOrigo"Az én testem, az én döntésem" - Anyaszült meztelenül fotózták Lilut http://www.life.hu/sztarok/20160319-anyaszult-meztelenul-fotoztak-lilut-az-rtl-klub-musorvezetojet.htmlAz egyik női magazin a feminizmus témája köré épülő lapszámában mutatta meg meztelen testét Lilu. "Az én testem, az én döntéseim" – vallja a műsorvezető. A Dumaszínházból ismert Kormos Anett azonban másképp látja a pucérkodós ügyet. TV + Sztárok--"Adél, apás szülés lesz?" - Csobot Adél így hozza világra babájáthttp://www.life.hu/sztarok/20160318-csobot-adel-igy-hozza-vilagra-babajat.htmlCsobot Adél lett a Glamour-díjátadón az év énekesnője. Az énekesnő meghatódott a színpadon, erről, a díj fontosságáról és arról is kérdeztük, pontosan milyen is lesz az apás szülés.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.